Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα το πούμε αυτό, αλλά εδώ είμαστε και το λέμε: Η τάση των αγαπημένων κολάν μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι ότι εξαφανίζονται αλλά σίγουρα δεν τα χρειαζόμαστε καθημερινά στη ζωή μας -σα να ξαναπαίρνουν τη θέση στη ντουλάπα που είχαν πριν από μερικά χρόνια. Αυτή του παρατηρητή που βλέπει τα γκλάμορους ντυσίματα να περνούν.  

Από την άλλη, υπάρχει αυτή η τάση του athleisure που κερδίζει ταχύτατα έδαφος. Οπότε τι αντικαθιστά τα κολάν; Τα ποδήλατικά σορτς ή bike shorts αγγλιστί. Τι συνέβη λοιπόν και τα σορτς των ποδηλατών σκάνε μύτη το 2018 κάτω από σακάκια, μέσα από διάφανες και μακριές πουκαμίσες, κάτω από φαρδιά φούτερ; 

Για την ιστορία σας λέμε ότι η τάση έχει ξαναφορεθεί στα τέλη των 80s. Με δόξα και τιμή. Με τον ίδιο ζήλο και με την πριγκίπισσα Diana να ορίζει την τάση συνδυάζοντας τα κομμένα κολάν με φούτερ πανεπιστημίων, αθλητικά παπούτσια και μακριές κάλτσες.  

Δείτε πώς το φόρεσαν ήδη κάποιες που ξέρουν και πιο κάτω μερικούς στιλιστικούς συνδυασμούς:

#Λουκ Νο1

 
Συνδυασμός Νο1: Ποδηλατικό σορτς, πέδιλο, γυαλιά με χρυσό σκελετό, λευκή πουκαμίσα, ριγέ τσαντάκι, μαύροι κρίκοι.

#Λουκ Νο2

 
Λουκ Νο2: Ποδηλατικό κολάν, λευκό πουκάμισο oversized, πέδιλα με διαφάνεια, μαύρα γυαλιά, τσάντα με γούνα,χρυσά σκουλαρίκια.

 

TAGS