Μπορεί να φταίει η πανδημία από μόνη της, μπορεί να φταίνε να απανωτά lockdowns που έχει φέρει μαζί της, πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο: όλοι νοσταλγούμε τις φωτεινές στιγμές που μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε χωρίς SMS, χρονικό περιορισμό και άγχος ότι μία έξοδος για ψώνια μπορεί να καταλήξει πολύ στραβά. 

Μέσα σε όλο αυτό οι σκέψεις μας για το ερχόμενο καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που ελπίζουμε να είναι καλύτερο και πιο εύκολο από τον χειμώνα που διανύουμε, γίνονται όλο και πιο έντονες. Δεν είναι, λοιπόν, παράλογο το γεγονός ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που βλέπουμε σε διεθνή προφίλ στο ίνσταγκραμ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μεγάλα, ζωηρά, κινηματογραφικά γυαλιά ηλίου βγαλμένα από τα πιο χαρούμενα 70's όνειρα.

Γιατί το 2021 θα είναι η χρόνια κατά την οποία ένα χαρακτηριστικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου της δεκαετίας του '70 θα επιστρέψει στα πράγματα για να στολίσει τους καλοκαιρινούς μήνες με χρώμα, sexiness και τσαχπινιά. Σαν vintage ταινία ενηλικίωσης.

Είναι τα σικάτα, παραλληλόγραμμα γυαλιά ηλίου σε παλ αποχρώσεις, όπως το ροζ και το γαλάζιο, που ήδη πρωταγωνιστούν στο διαδίκτυο με τον συγκεκριμένο τύπο σκελετού να παίρνει την έγκριση και μεγάλων οίκων  μόδας όπως είναι ο ιταλικός Gucci. 

Aν από την άλλη ψάχνεις για κάτι πολύ πιο οικονομικό μία ματιά σε μεγάλες αλυσίδες μόδας όπως είναι τα ASOS θα σου προσφέρει το τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε παραλληλόγραμμο σχήμα που αναζητάς. Φωνάζει «καλοκαίρι» από μακριά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Gucci Square-Frame Acetate Sunglasses (£345)

Δες το εδώ

Loewe Anagram Square Tortoiseshell-Acetate Sunglasses (£260)

Δες το εδώ

Asos Design 70's Square Sunglasses in Brown Plastic With Smoke Lens (£12)

Δες το εδώ

Loewe Square Acetate Sunglasses (£280)

Δες το εδώ

ASOS Design Recycled Frame Mid Square Sunglasses With Bevel in Blue (£12)

Δες το εδώ

Asos Design Recycled Frame Mid Square Sunglasses in Tort (£12)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

TAGS