Όσο η pop κουλτούρα εξελίσσεται τόσο αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον κόσμο της μόδας. Για παράδειγμα, στην εποχή μας style icons θεωρούνται influencers με εκατομμύρια followers στο Instagram που έχουν άμεση πρόσβαση σε ό,τι νέο κυκλοφορούν οι luxury οίκοι μόδας. Για να συμβεί αυτό, όμως, υπήρξαν κάποιες άλλες γυναίκες με αυθεντικό στιλ, που ακολούθησαν κάποια trends και δημιούργησαν πολλά περισσότερα, χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα. Με τη φινέτσα, το lifestyle τους και -κάποιες φορές- με τις ανάγκες που είχαν κατάφεραν να καθιερωθούν στον κόσμο της μόδας, να εμπνεύσουν μερικούς από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους σχεδιαστές, αλλά και να συνδέσουν το όνομα τους με το αγαπημένο αξεσουάρ- πόθο όλων των γυναικών : τις τσάντες.

Με τη φινέτσα, το lifestyle τους και -κάποιες φορές- με τις ανάγκες που είχαν κατάφεραν να καθιερωθούν στον κόσμο της μόδας, να εμπνεύσουν μερικούς από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους σχεδιαστές, αλλά και να συνδέσουν το όνομα τους με το αγαπημένο αξεσουάρ- πόθο όλων των γυναικών : τις τσάντες.

Τσάντες που έκαναν την εμφάνιση τους στη βιομηχανία της μόδας πριν από πολλές δεκαετίες και έγιναν ιδιαιτέρως δημοφιλείς επειδή τις κράτησαν οι εν λόγω celebrities κρύβουν τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας. Συχνά μάλιστα, οι οίκοι μόδας επαναλανσάρουν τα συγκεκριμένα σχέδια σε ανανεωμένες και πιο σύγχρονες εκδοχές, αποδεικνύοντας έτσι πως όταν κάτι είναι αυθεντικό και ασυναγώνιστα κομψό αντέχει στον χρόνο και προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα χωρίς να χάνει την ταυτότητα του.

Από τη Lady Dior του γαλλικού οίκου μέχρι τη Jackie 1961 του οίκου Gucci, αυτές είναι οι 8 τσάντες που έχουν αποκτήσει το όνομα τους από celebrities.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: EPA/Sebastien Nogier

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS