Όσο κι αν έχουμε περιοριστεί στο σπίτι τις τελευταίες εβδομάδες, ακόμα και αν η μοναδική μας έξοδος είναι στο σουπερμάρκετ ή για περπάτημα στη γειτονιά, δεν παύει να υπάρχει, μέσα μας, μια ανάγκη ανανέωσης, που επεκτείνεται και στην εξωτερική εμφάνισή μας. Ίσως να μην αισθανόμαστε φέτος την επιθυμία για μεγάλες στιλιστικές επενδύσεις, αλλά μπορούμε πάντα να κάνουμε δικό μας ένα ρούχο ή αξεσουάρ οικονομικής αλυσίδας, που θα μας δώσει τη χαρά του καινούριου με χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα θα φρεσκάρει το στυλ μας.

Τα Zara είναι, αναμφίβολα, από τα πιο προσιτά και ενημερωμένα brands γι’ αυτό ακόμα και αν φορέσουμε μόνο μέσα στο σπίτι ό,τι αγοράσουμε από εκεί – και ελάχιστα εκτός σπιτιού – θα είναι αρκετό για να κάνουμε απόσβεση. Ξεχωρίσαμε λοιπόν από τη φετινή συλλογή οκτώ κομμάτια που δείχνουν πιο πολυτελή από όσο είναι πραγματικά και που ισορροπούν με επιτυχία ανάμεσα στην άνεση και στην κομψότητα.

Τα πιο βραδινά τα επιλέξαμε με την ελπίδα να τα κρατήσουμε σαν καινούρια και να τα φορέσουμε, όσο δεν προλάβουμε φέτος, από την επόμενη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας σκοπεύουμε να αναπληρώσουμε σε βόλτες.

Δες οκτώ κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Δερμάτινο μοκασίνι, www.zara.com, 49,95 EUR

Δες το εδώ

 

Πλεκτό γιλέκο, www.zara.com, 22,95 EUR

Δες το εδώ

Φόρεμα-παλτό limited edition, www.zara.com, 79,95 EUR

Δες το εδώ

Αθλητικό παπούτσι με όψη συνθετικής γούνας, www.zara.com, 35,95 EUR

Δες το εδώ

Φόρεμα με μαλλί limited edition, www.zara.com, 89,95 EUR

Δες το εδώ

Πουκάμισο σακάκι με μαλλί, www.zara.com, 59,95 EUR

Δες το εδώ

Μίνι τσάντα-σάκος με πτυχώσεις, www.zara.com, 19,95 EUR

Δες το εδώ

Κάλτσα από κασμίρι 100% limited edition, www.zara.com, 19,95 EUR

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: