Εάν προσπαθείς να φαίνεσαι καλύτερη μέσα στο τζιν σου ή εντυπωσιακή στο νυφικό σου, η λύση δε βρίσκεται μόνο στις ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο ή σε μία εξαντλητική δίαιτα. Το θέμα είναι να γνωρίζεις καλά τις αναλογίες σου και να διαλέγεις τα κατάλληλα ρούχα, τα οποία θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σου και θα αναδείξουν τα δυνατά σου σημεία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα στιλιστικά κόλπα, που μας προτείνουν οι ειδικοί μόδας, προκειμένου να φαινόμαστε πιο όμορφες, παρόλο που δε διαθέτουμε αναλογίες μοντέλου.

1. Εάν γνωρίζεις καλά τις αναλογίες σου, ξέρεις πως να αναδεικνύεις τα δυνατά σου σημεία και να καλύπτεις τις ατέλειές σου.

2. Η μέση σου πρέπει πάντα να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σώμα. Και αυτό μπορείς να το πετύχεις, τοποθετώντας στο σωστό σημείο την κατάλληλη ζώνη.

3. Πάντα να φοράς το σωστό μέγεθος, προκειμένου το ρούχα να μη σε καταπίνουν, αλλά ούτε και να στριμώχνεσαι σε μικρότερα μεγέθη.

4. Να επιλέγεις τα κατάλληλα εσώρουχα, έτσι ώστε να μη φαίνεται η σιλουέτα σου άχαρη.

5. Αγοράζοντας το σωστό κορσέ, μπορείς να δείχνεις ακόμα πιο αδύνατη.

6. Τα ρούχα με prints και κοψίματα ξεγελούν το μάτι, καθώς αντί να εστιάζουμε στα προβληματικά σημεία του σώματος, η προσοχή μας αποσπάται από τα διάφορα σχέδια και μήκη.

7. Η σωστή επιλογή υφασμάτων και υλικών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα μαλακά υφάσματα που αγκαλιάζουν το κορμί σου, σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο αδύνατη, εν αντιθέσει με τα πιο σκληρά και “άκαμπτα”.

8. Εάν θες να τραβήξεις την προσοχή, όχι με τη σιλουέτα σου, αλλά με τα αξεσουάρ σου, τα κοσμήματα statement είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Επίσης, το κατάλληλο μέγεθος της τσάντας και το ανάλογα τακούνι, μπορεί να επηρεάσει θετικά την εικόνα σου.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS