Επιστροφή στην πραγματικότητα σημαίνει δύο πράγματα. Αφενός πως οι υποχρεώσεις επιστρέφουν και γεμίζουν ξανά τις ημέρες σας και αφετέρου πως θα πρέπει να βρίσκεται τρόπο ώστε να ντύνεστε καθημερινά κομψά. Βέβαια για το πρώτο σκέλος δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να οργανώσετε σωστά το πρόγραμμα σας. Όσον αφορά στο ντύσιμο σας, ευτυχώς υπάρχει λύση στο "πρόβλημα" και είναι να κάνετε έξυπνες αγορές σε ρούχα όπως τα midi φορέματα. 

Ένα midi φόρεμα, μονόχρωμο ή εμπριμέ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητα σας, ειδικά εάν θέλετε να δημιουργήσετε day to night εμφανίσεις. Αρκεί να επιλέξετε το αγαπημένο σας φόρεμα και να πειραματιστείτε με το styling, φορώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ

Όσον αφορά στις αποχρώσεις και τα μοτίβα, ένα midi φόρεμα σε κάποιο τόνο του πράσινου είναι σίγουρα must, αφού πρόκειται για το χρώμα του καλοκαιριού. Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τα knit φορέματα που διατηρούν τη θέση τους στις τάσεις της μόδας και φέτος το φθινόπωρο. Τα dark florals και τα καρό μοτίβα αξίζουν επίσης την προσοχή σας. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS