Βρισκόμαστε λίγο πριν το καλοκαίρι, η εστίαση έχει ανοίξει και το lockdown φτάνει αισίως στο τέλος του. Αυτό σημαίνει πως πλέον μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας ή το αγαπημένο μας γεύμα σε καφετέριες και εστιατόρια, φορώντας τα πιο stylish, ανοιξιάτικα σύνολα. Εάν οι προτάσεις για εξόδους από φίλους που είχες να δεις καιρό είναι πολλές και δεν ξέρεις τι να φορέσεις κάθε φορά, τότε σίγουρα θα χρειαστείς λίγη βοήθεια.

Εάν οι προτάσεις για εξόδους από φίλους που είχες να δεις καιρό είναι πολλές και δεν ξέρεις τι να φορέσεις κάθε φορά, τότε σίγουρα θα χρειαστείς λίγη βοήθεια.

Τη λύση στον αιώνιο προβληματισμό "Δεν ξέρω τι να φορέσω” θα μας δώσει μία γυναίκα με ξεχωριστό στιλ που εμπνέει τις γυναίκες με κάθε της εμφάνιση. Η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι γνωστή για την αγάπη που τρέφει στη μόδα, αλλά και για τους εντυπωσιακούς συνδυασμούς που δημιουργεί σε κάθε περίσταση με κάθε της look να αποσπά πολλά θετικά σχόλια και χιλιάδες likes στα social media. Μία επίσκεψη στο Instagram προφίλ της μάλιστα είναι αρκετή για να βρεις μία σειρά από σύνολα, που είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο και μπορείς να τα αντιγράψεις με κομμάτια της δικής σου συλλογής.

Διάβασε περισσότερα στο Madame Figaro

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP

TAGS