Οι τάσεις της μόδας πάντα αναζωογονούν το ενδιαφέρον μας για αυτή, όπως επίσης και ανανεώνουν τη γκαρνταρόμπα μας. Μικρές προσθήκες ή ακόμα και μεγάλες βοηθούν στην εξέλιξη του στιλ μας, ενώ μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση -βασικό ''αξεσουάρ'', που δεν πρέπει να λείπει από την εμφάνιση μας. Παρ΄όλα αυτά, υπάρχουν και εκείνα τα κομμάτια, που ο εφήμερος χαρακτήρας των trends δεν τα αγγίζει. Καταφέρνουν να μένουν άθικτα από τα αστραφτερά ''it'' κομμάτια της season και ''λάμπουν'' μόνα τους. Ο λόγος για τα διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ.

Τον τελευταίο χρόνο, άλλωστε, η βιομηχανία της μόδας έχει μεταφέρει την προσοχή της και από τον γρήγορο και μη βιώσιμο τρόπο λειτουργείας σε πιο αργούς ρυθμούς παραγωγής. Έτσι, το ενδιαφέρον όλων μας επικεντρώνεται κυρίως σε διαχρονικά κομμάτια με άριστη ποιότητα και μεγάλη στιλιστική ευελιξία, που χτίζουν στην ουσία μία capsule γκαρνταρόμπα με τα ''απαραίτητα''. Συγχρόνως αποτελούν και basic κομμάτια, που συνδυάζονται εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα να μην δαπανούμε πολύτιμο χρόνο από την πρωινή ρουτίνα μας.

Συγχρόνως αποτελούν και basic κομμάτια, που συνδυάζονται εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα να μην δαπανούμε πολύτιμο χρόνο από την πρωινή ρουτίνα μας.

Ειδικά αυτή την περίοδο το styling είναι αρκετά πιο δύσκολο σε σύγκριση με εκείνο των κρύων ημερών, καθώς βασική επιδίωξη των outfits είναι η άνεση όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Για αυτό, λοιπόν, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 8 απαραίτητα και διαχρονικά κομμάτια, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία capsule γκαρνταρόμπα δημιουργώντας κάθε μέρα κομψά σύνολα, που τηρούν τους κανόνες του chic & comfy styling του καλοκαιριού.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS