«Αν θες να ορκιστείς κάπου, ορκίσου στα Chanel,» λέει σε κάποιο επεισόδιο του Sex and the City η Carrie Bradshaw στον αγαπημένο της Αiden Shaw και για όποιον αντιλαμβάνεται την πραγματική αξία ενός αυθεντικού κομματιού Chanel δεν υπάρχει τίποτα το υπερβολικό ή το περίεργο σε όλο αυτό. 

Το βασικό πρόβλημα είναι πως για να μπορέσεις να φύγεις κι εσύ με μία σακουλίτσα από κάποια γυαλιστερή μπουτίκ του μεγάλου, γαλλικού οίκου πρέπει να είσαι διατεθειμμένος να ξοδέψεις αρκετά χρήματα από το μηνιαίο σου εισόδημα. 

Εκτός κι αν είσαι κι εσύ λάτρης των έξυπνων, μεταχειρισμένων αγορών και πίνεις νερό στο όνομα του site με την ονομασία The RealReal όπου μπορείς να βρεις καταπληκτικά κομμάτια, σε απίθανα καλή κατάσταση σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ. Πάντα με την υπογραφή κάποιοι μεγάλου, υπερδιάσημου οίκου.

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι αρχίζουμε σιγά-σιγά να ρίχνουμε μία ματιά για τα καινούργια μας πέδιλα ή σανδάλια, αντί να αγοράσεις δύο ζευγάρια από κάποια μεγάλη αλυσίδας μόδας μπορείς να επενδύσεις σε ένα και καλό, με την σφραγίδα της Chanel.

Εντυπωσιακό αλλά απόλυτα αληθινό, πως ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel μπορεί να κοστίσει τόσο λίγα.

Δες το εδώ

Chanel Woven Chain-Link Sandals ($245)

Δες το εδώ

Chanel Crocodile-Trimmed CC Ankle Boots ($225)

Δες το εδώ

CHANEL Cap-Toe d'Orsay Pumps €204.30

Δες το εδώ

Chanel Logo Slingback Sandals ($195)

Δες το εδώ

CHANEL Ankle-Strap Woven Sandals €204.30

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram. 

TAGS