0
SHARES

Είσαι μια στιλάτη ύπαρξη με τρυφερή καρδιά, που «ακουμπάς» στα εκάστοτε τρεντ για να ξαποστάσεις και όχι για να πάρεις από αυτά δύναμη. Έχεις δική σου περίσσια δύναμη, την οποία και αποδεικνύεις καθημερινά στο απαιτητικό τερέν της ζωής. Δουλεύεις, γυμνάζεσαι, κρατάς το σπίτι, φροντίζεις τα μέλη της οικογένειάς σου. Όμως, το στυλ σου, αυτό το στυλ που κατέκτησες με συνέπεια και ευελιξία μέσα στα χρόνια, δεν το διαπραγματεύεσαι. Το ενισχύεις κάθε χρόνο αγοράζοντας τα σωστά κομμάτια, κάνοντας έξυπνες αγορές, τόσο της τρέχουσας αισθητικής όσο και διαχρονικές.

Έστω ότι έρχεται μία στιλίστρια, επίσκεψη στο σπίτι σου, για τσάι και συμπάθεια. Και έστω ότι μετά τα τυπικά, τα χαχαχού και τα λοιπά, περνάτε στο ψητό. Την μόδα. Να τι θα σου πρότεινε.

Να ποια κομμάτια που θα σε συμβούλευε να εντάξεις στη ντουλάπα σου φέτος.

1. Το βελούδο: Σε παντελόνι, σε σακάκι, σε κοστούμι, σε φόρεμα, σε φούστα, σε μπλούζα. Μαλακό, αισθησιακό, πολυτελές. Το ύφασμα με το ευχάριστο στην αφή πέλος που μοιάζει με τρυφερή αγκαλιά, ενώ μπορεί να γίνει το πιο φίνο επιστέγασμα μιας εντυπωσιακής εμφάνισης. Το βελούδο είναι το πιο «ευγενές» των υφασμάτων -εάν δεν ήταν ένα ταπεινό πανί θα μπορούσε να είναι ένας πράος φίλος.

2. Το δέρμα: Σε παντελόνι, σε σακάκι, σε κοστούμι, σε φόρεμα, σε φούστα, σε μπλούζα. Άγριο, επιθετικό, ροκ, λουσάτο. Το δέρμα ή καλύτερα η απομίμηση δέρματος (γιατί λατρεύουμε τα ζώα και στηρίζουμε PETA) πέρα από διαχρονική αξία είναι ένας ευσεβής πόθος. Συνδυασμένο με πολύτιμα υφάσματα μπορεί να μεταμορφωθεί σε βραδινό outfit, ενώ με ένα T-Shirt να γίνει μια σπουδαία «στολή» για όλες τις ώρες της ημέρας.

3. Τις ψηλές μπότες με ψηλό τακούνι: Μιας και το μήκος της φούστας είναι midi η μπότα αυτή είναι το απόλυτο «ασορτί». Γυναικεία φινέτσα και απαράμιλλη κομψότητα σε ένα ευμέγεθες πατούμενο που φλερτάρει με λεπτότητα των κάτω άκρων. Επίσης, αυτό το στυλ μπότας, φέτος ξαναφοριέται πάνω από τα παντελόνια, όχι τα skinny όμως, αλλά τα φαρδιά, με τις πιέτες ή τα μπάγκι, δημιουργώντας την εικόνα-καρότο, που είχαμε δοξάσει στις αρχές των 90s.

4. Τα καουμπόικα ankle boots: Το απόλυτο μποτάκι με τις απεριόριστες δυνατότητες. Όσο πιο πολύ φαίνεται η γάμπα δε τόσο καλύτερα, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδανικός συνδυασμός του είναι μία φούστα. Μια απλή tube μέχρι το γόνατο ή μια πιο τσαχπίνα με πιέτες και κίνηση. Οι ατίθασες ψυχές ων φασιονιστών βρίσκουν σε αυτό το παπούτσι την παρηγοριά που τόσα χρόνια ζητούσαν. Γιατί ενώ είναι ευέλικτο έχει παράλληλα έντονο χαρακτήρα.

5. Τη ζώνη, όχι της αγνότητας, την άλλη: Της εμπειρίας και της αυτοπεποίθησης. Μια ζώνη στη μέση ενώνει το ντύσιμο, ενώ φαινομενικά το χωρίζει. Συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος, τονίζει τη μέση, αντικαθιστά κάποιο φαντεζί αξεσουάρ και προσδίδει ύφος. Όσο πιο εντυπωσιακή η αγκράφα δε τόσο καλύτερα.

TAGS