Τις βλέπεις γύρω σου σαν τουρίστριες στην χώρα μας, τις χαζεύεις στις γυλιστερές σελίδες των περιοδικών, τις κοιτάς με θαυμασμό αν τύχει να βρεθείς εσύ στα μέρη τους. Κι όλοι το ξέρουνε: οι γαλλίδες είναι οι πιο ακαταμάχητα κομψές, ανεπιτήδευτα σέξι, απερίγραπτα ελκυστικές γυναίκες στον πλανήτη.

Τις κοιτάς από πάνω μέχρι κάτω και αδυνατείς να προσδιορίσεις τι ακριβώς κάνουν και οτιδήποτε πάνω τους παραπέμπει σε μία μόνο λέξη: κουλ. Kι όμως η γοητεία παραμένει και όλες θέλουμε λιγάκι να τους μοιάσουμε. Μία υπέροχη γαλλίδα, που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι του coolness, η ηθοποιός και μοντέλο, Aymeline Valade, σου λέει τα μυστικά για να γίνεις κι εσύ γαλλίδα σε χρόνο μηδέν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεις το βίντεο που ακολουθεί και να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλούστατα βήματα. 

Kι αν θέλεις να πας το όλο θέμα ένα βήμα παρακάτω, δες σε ένα επίσης απολαυστικό βιντεάκι πως οι γαλλίδες είναι ικανές να πουν τα πάντα απλά και μόνο με μερικές εκφράσεις του προσώπου τους. Για οικονομία λέξεων και διατήρηση του μυστηρίου.

 

TAGS