Λένε ότι αν θέλεις να καταλάβεις τι σημαίνει ολοκληρωτικό χάος, τότε κοίτα μέσα σε μία γυναικεία τσάντα. Στους στόχους σου για τη νέα χρονιά γιατί να μην βάλεις λοιπόν και τον εξής: να μην συνεχίσεις να περιφέρεις στην πόλη μία τσάντα γεμάτη από άχρηστα πράγματα, τα οποία σε εμποδίζουν μέσα σε όλα να βρεις αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη. Πες τέλος στο ατελείωτο ψάξιμο για ψιλά ή σε εκείνες τις φορές που αναζητούσες για 10 λέπτα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου μέσα στο κρύο και βάλε την τάξη στην τσάντα σου και τη ζωή σου απλώς αγοράζοντας 5 μαγικά αντικείμενα που συμμαζεύουν τα ασυμμάζευτα

Η κλειδοθήκη

To νούμενο ένα χάος ξεκινάει όταν ψάχνεις τα κλειδιά σου. Δώσε λοιπόν λύση στο πρόβλημα με μία κομψή θηκούλα για να ξέρεις πάντα του βρίσκονται.

Δες το εδώ

Κλειδοθήκη Fendi

Το πορτοφολάκι για τα ψιλά

Μην ανοίγεις το κανονικό σου πορτοφόλι κάθε φορά που θέλεις να βγάλεις εισιτήριο στο μετρό αλλά και μην πετάς τα ξεχασμένα σου ευρώ δεξιά κι αριστέρα ή πιο συγκεκριμένα μέσα στη τσάντα σου. Με ένα μικρό πορτοφολάκι για ψιλά ξεμπέρδεψες.

Δες το εδώ

Πορτοφολάκι panda Loewe

Το νεσεσέρ

Γι αυτό μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το δεύτερο πιο συνηθισμένο πράγμα που εξαφανίζεται μέσα στις γυναικείες τσάντες είναι τα κραγιόν και λοιπά καλλυντικά προϊόντα. Αν όμως είχες ένα μίνι νεσεσέρ πάντα μαζί σου;

Δες το εδώ

Νεσεσέρ Kate Spade

Η θήκη της ομπρέλας

Yπάρχουν ομπρέλες που είναι τόσο μικρές και πρακτικές ώστε χωράνε άνετα σε όλες τις τσάντες σου. Το σημαντικότερο: έχουν κομψές θήκες για να φυλάς μετά τη χρήση. Έτσι η τσάντα σου δεν θα ξαναγεμίσει νερά.

Δες το εδώ

Ομπρέλα με εύχρηση θήκη από το E-bay

Η θήκη για τις κάρτες

Αν είσαι εργαζόμενο κορίτσι και αγαπάς να μοιράζεις καρτούλες με τα επαγγελματικά σου στοιχεία μην τις πετάς μέσα στη τσάντα με κίνδυνο και να τις χάσεις αλλά και να τσαλακωθούν. Αγόρασε μία χαριτωμένη μικρή θηκούλα, η οποία - εκτός των άλλων - θα σου προσθέσει κύρος κάθε φορά που την εμφανίζεις.

Δες το εδώ

Ροζ θήκη για κάρτες Kate Spade
TAGS