Όλα ξεκινούν από την εικόνα μας. Ο τρόπος που μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά ακόμα και ο τρόπος που καθιερωνόμαστε μέσα στον χώρο και τον χρόνο έχει να κάνει με την εικόνα μας. Αυτή μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή και αυτή -μαζί με το πνεύμα μας- είναι η υστεροφημίας μας.

Το στυλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνα μας. Ίσως το βασικότερο μαζί με την όποια χάρη μας έχει προσφέρει η φύση. Το στυλ μας μοιάζει με τη χειραψία μας. Οφείλει να είναι άμεσο, ζεστό και εντυπωσιακό, στο μέτρο που ταιριάζει στην προσώπικοτητά μας. 

Το χειμώνα, με το κρύο, το στυλ μας κάπως δοκιμάζεται. Πολλά τα ρούχα, μέσα στους ώμους το κεφάλι, μαζεμένες καταστάσεις. Όμως, υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσουμε ακόμα και τον χειμώνα. Κυρίως να είμαστε άνετες, κομψές και να νιώθουμε ζεστά. 

Η YouTuber, Daria Andronescu, ξεκινά το παρακάτω βίντεο λέγοντας ποια υφάσματα είναι αυτά που μας κρατούν ζεστές. Τα μεταξωτά και τα μάλλινα είναι ιδανικά, καθώς και τα βαμβακερά. Τα συνθετικά υφάσματα και η βισκόζη ή η ποπλίνα δεν ταιριάζουν στον χειμώνα. Τα δύο τελευταία, βισκόζη και ποπλίνα είναι για τους ζεστούς μήνες. 

Το βελούδο και το κοτλέ επίσης είναι ό,τι πρέπει για χειμώνα. Για καλοκαίρι ούτε λόγος, φυσικά. Το αυθεντικό δέρμα επίσης είναι ζεστό και μας προστατεύει από το κρύο σε αντίθεση με την απομίμηση δέρματος. 

Στη συνέχεια του βίντεο η Daria δείχνει με απλό και έξυπνο τρόπο πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε 40+ ντυσίματα με 15 ρούχα, όλα κι όλα: Με 6 top, με 7 παντελόνια και φούστες και 2 φορέματα. 

Δείτε το βίντεο και πάρετε πολλές ιδέες:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS