Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο, ούτε έχουμε την ίδια διάθεση κάθε πρωί να κερδίσουμε τη μέρα. Υπάρχουν πρωινά που θα θέλαμε να εμφανιστεί ένας στιλίστας-τζίνι και να κάνει όλη τη δουλειά για μας, χωρίς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι. Να μας ντύσει, να μας στολίσει και να μας στείλει στο καλό.

Όμως, επειδή έχουμε άποψη και έχουμε χτίσει ένα προσωπικό στυλ μέσα στα χρόνια, θα θέλαμε ίσως απλά κάποιες έξτρα ιδέες, όταν νιώθουμε ότι έχουμε εξαντλήσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των ρούχων που έχει η ντουλάπα μας. Λίγη έμπνευση για να συνεχίσουμε. 

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο θα δεις πάνω από 40 ιδέες για ολοκληρωμένα ντυσίματα, για τον χειμώνα του 2020, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ψυχρός δεν επηρεάζει τη διάθεσή μας για ωραία, ευφάνταστα λουκ. Έχεις προσέξει ότι τις μέρες που νιώθεις πιο όμορφα ντυμένη όλα πηγαίνουν καλύτερα; 

Άλλωστε, οι χαμηλές θερμοκρασίες μας δίνουν την ευκαιρία να χαθούμε μέσα στη θαλπωρή ενός oversized πουλόβερ, να προσθέσουμε καπέλα και γάντια στην εικόνα μας, να φορέσουμε ωραία, κομψά παλτό, να επιδοθούμε στην τέχνη του layering και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε φαντασία και στυλ. 

Έχει και τα καλά του το κρύο, ε; 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS