Τι κι αν ο καιρός απαιτεί το ένα ρούχο πάνω από το άλλο κι εσύ νιώθεις κάτι ανάμεσα σε κρεμμύδι και χιονάνθρωπο; Το styling έχει λύσεις για τα πάντα, ακόμα και για το πώς θα δείχνεις αδύνατη μέσα στο τεράστιο, ογκώδες παλτό σου.


Παρακάτω θα βρεις 4 τρικ που θα κάνουν θαύματα με τη σιλουέτα σου.

Έξω οι ώμοι

Εδώ έχουμε ένα πολύ συνηθισμένο κολπάκι που αγαπούν πολύ οι celebrities. Όταν φοράς το χοντρό σου παλτό - και εφόσον δεν κάνει απόλυτη παγωνιά - μπορείς να αφήσεις έξω τον ένα ή και τους δύο σου ώμους. Αυτό το τρικ θα σου χαρίσει πολύ στιλ και την ίδια στιγμή θα τραβήξει τα βλέμματα από τον μεγάλο όγκο του παλτού στο πάνω μέρος του κορμού σου.

Η ζώνη

Αν θες να τονίσεις το σχήμα της σιλουέτας σου δεν έχεις παρά να φορέσεις πάνω από το παλτό σου μία ζώνη. Δεν χρειάζεται απαραίτητα το ίδιο το παλτό να διαθέτει ζώνη από μόνο του, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία που σου αρέσει ή ακόμα ένα μεταξωτό μαντήλι ή φουλάρι.

Το skinny jean

Όσο ογκώδες κι αν είναι το παλτό σου αν αποφασίσεις να το συνδυάσεις με ένα skinny jean το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Πολύ απλά γιατί με αυτόν τον τρόπο η προσοχή όλων θα εστιαστεί στα πόδια σου και όχι στο υπόλοιπο σώμα σου.

Tα μισά κουμπιά

Αν το παλτό σου έχει κουμπιά μία καλή ιδέα είναι να κουμπώσεις μόνο τα μισά. Έτσι το σώμα σου δείχνει πιο λεπτό αφού στο κάτω μέρος του ρούχου θα υπάρχει «αέρας» και «κίνηση».

TAGS