Λίγοι τηλεοπτικοί ρόλοι έχουν αφήσει στην ποπ κουλτούρα τόσο ισχυρό και έντονο αποτύπωμα όσο η Ντόροθι, η Ρόουζ, η Μπλανς και η Σοφία, τα ξεχωριστά υπέροχα «Χρυσά Κορίτσια» που έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους στην μικρό οθόνη στις 14 Σεπτεμβρίου του 1985 προκαλώντας με τις περιπέτειες τους και τις ξεκαρδιστικές ατάκες τους κύματα γέλιου και αχτίδες φωτός στα τηλεοπτικά μας απογεύματα για 7 ολόκληρα χρόνια. 

Από τότε πολύς καιρός έχει περάσει, εκατοντάδες εκπομπές έχουν περάσει από την αμερικανική τηλεόραση αλλά αυτή την καταπληκτική παρέα δεν γίνεται να την ξεχάσεις. Με δεδομένο ότι το στυλ και η μόδα κάνουν κύκλους και γνωρίζοντας καλά πως τα τιμημένα 80's και 90΄s είναι ξανά εδώ ενδυματολογικά, πιο έντονα από ποτέ, αν δεις ένα επεισόδιο της εμβληματικής σειράς θα νομίζεις πραγματικά ότι έχει γυρίστει σήμερα. 

Πριν μπεις στη διαδικασία να ξεφορτωθείς ρούχα που η μαμά σου δεν φοράει πια ή κομμάτια από τη ντουλάπα της γιαγιάς σου, η οποία έχει ξοδέψει πολλές ώρες να σου περιγράφει πώς τα φορούσε και από που τα αγόρασε, κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα γιατί πολλές από τις λεγόμενες «γιαγιαδίστικες» τάσεις που κάποτε αγαπήθηκαν πολύ, αλλά για χρόνια θεωρούσαμε ξεπερασμένες, θα τις δούμε να γυρίζουν δυναμικά στη ζωή και τη ντουλάπα μας. 

Μία fashion editor βλέπει «Τα Χρυσά Κορίτσια» από την αρχή και καταλήγει στα 4 κορυφαία τρεντ που σήμερα παραμένουν αφόρητα σχετικά, εκείνα που θέλει και εκείνη να φορέσει μέσα στο 2020.

Μία ματιά στο παρακάτω βίντεο θα σε πείσει για τις 4 αγαπημένες «γιαγιαδίστικες» τάσεις που θα φορέσουμε όλες φέτος.

Η  σημερινή τους εκδοχή από τις μεγάλες αλυσίδες μόδας.

1. Οι χοντρές, ζακέτες πάνω από φορέματα

Δες το εδώ

WOOL AND MOHAIR CARDIGAN, ΖΑRA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

CARDIGAN WITH GEM APPLIQUÉ, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδω

Alpaca-blend Cardigan, H&M, $79.99

2. Τα ευμεγέθη, χρυσά σκουλαρίκια

Δες το εδώ

RHINESTONE EARRINGS, ZARA, 12.95 EUR

Δες το εδώ

TEXTURED EARRINGS, ZARA, 12.95 EUR

Δες το εδώ

Metal pendant earrings, ΜΑNGO, €12.99

3. Oι μακριές ρόμπες και νυχτικιές

Δες το εδώ

Eileen West Ballet Nightgown ($74)

Δες το εδώ

Skin Sylvia Pima Cotton-Jersey Kaftan ($150)

4. Γιακάδες σαν του Πίτερ Παν

Δες το εδώ

POPLIN BLOUSE WITH PETER PAN COLLAR, ΖΑRA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

CONTRASTING PETER PAN COLLAR SWEATSHIRT, ZARA, 29.95 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS