Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δέσουμε ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό μας -αλλά και όχι μόνο στον λαιμό μας. Μπορούμε να το δέσουμε στον καρπό του χεριού μας, ακόμα και στον αστράγαλο μπορούμε να το δέσουμε σαν πιο εξτρίμ στιλιστική κίνηση. 

Ας δούμε μερικούς από αυτούς και πιο κάτω στο βίντεο θα βρούμε κι άλλες ιδέες:

  • Το πρώτο βήμα είναι να δέσεις το φουλάρι στον λαιμό σου και να πάρεις την μία άκρη του και να την περάσεις μέσα από την θηλιά και έπειτα, να την αφήσεις κάτω από την άλλη άκρη. Στη συνέχεια, πιάσε την άλλη άκρη και πέρασε την μέσα από την θηλιά, από την πίσω πλευρά όμως. Αν γυρίσεις τώρα το φουλάρι σου στο πλάι και ανοίξεις ελαφρώς τις άκρες, θα μοιάζει με πλεξούδα. Συνέχισε τώρα στο πλάι να πλέκεις την πλεξούδα σου και στο τέλος δέσε τις δύο άκρες.
  • Για αυτόν τον τύπο δεσίματος θα χρειαστείς ένα σχετικά μακρύ φουλάρι, ώστε να γίνει εντυπωσιακό. Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να φορέσεις το φουλάρι σου από πίσω από τον σβέρκο προς τα μπροστά και να το κάνεις μια περιστροφή στον λαιμό σου, ενώ οι άκρες θα καταλήξουν και πάλι μπροστά. Στην ουσία στον μπροστινό του μέρος θα έχεις δύο θηλιές. Έπειτα, πιάσε την δεξιά άκρη και πέρασε την μέσα από τις δύο θηλιές και στο τέλος δέστην με την αριστερή. Φρόντισε οι δύο άκρες να πέφτουν στο πλάι για να είναι σωστό το στυλ και όχι στη μέση.
  • Και αυτός εδώ ο τρόπος είναι εξίσου εύκολος, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το φουλάρι μία φορά γύρω από τον λαιμό σου. Μετά θα πρέπει να τραβήξεις την μία πλευρά μέχρι να δημιουργήσετε άλλη μία θηλιά και να περάσεις από μέσα της την άλλη άκρη του φουλαριού. Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο δέσιμο ονομάζεται χαλαρή γραβάτα. Ίσως είναι και ο πιο απλός τρόπος, μιας και θα πρέπει να περάσεις το φουλάρι στον λαιμό σου και να κάνεις έναν χαλαρό κόμπο στην μία πλευρά. Στη συνέχεια, πέρνα μέσα από τον κόμπο την άλλη πλευρά και σφίξτο.
  • Για τον επόμενο τρόπο μας θα πρέπει να διπλώσεις το φουλάρι σου στη μέση και να το περάσεις στον λαιμό σου. Έπειτα, άνοιξε την θηλιά που υπάρχει στην μία πλευρά και πέρασε από μέσα της την μία άκρη. Προσοχή η φορά πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω. Τώρα η θηλιά σου έχει χωριστεί στα δύο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις από την άλλη πλευρά της θηλιά και την άλλη άκρη, αυτή την φορά από μέσα και όχι από επάνω.
  • Για αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να φορέσεις το φουλάρι στον λαιμό σου και να ενώσεις τις δύο άκρες με έναν χαμηλό κόμπο. Στριφογύρισε το φουλάρι σου ώστε να κάνεις μια θηλιά και πέρασε το πίσω από το κεφάλι σου. Όσο πάμε το κάνουμε και πιο εύκολο. Πέρνα το φουλάρι στον λαιμό και κάνε έναν κύκλο, στην συνέχεια πιάσε τις άκρες χιαστή και κάνε έναν κόμπο μέσα από την θηλιά του φουλαριού.
  • Για τον τρόπο αυτόν ππρέπει να κάνεις δύο γύρους το φουλάρι σου, καταλήγοντας να το δέσεις πίσω. Τώρα γυρίζεις τις δύο άκρες μπροστά και την δεξιά άκρη την περνάς μέσα από την κάτω θηλιά, με φορά από πάνω προς τα κάτω, ενώ την αριστερή από την πάνω θηλιά και τις ενώνεις.

 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο και θα πάρετε πολλές ιδέες:

 

*Με πληροφορίες από το ediva.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS