Η αγαπημένη YouTuber, What to Wear - Fashion Over 40, δίνει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα στάιλινγκ, μιας γυναίκας που έχει αφήσει πίσω της τη δεκαετία του 30. Θα μου πείτε «και τι αλλάζει, δηλαδή;» μετά τα σαράντα; Όχι πολλά, μόνο προς το καλύτερο πηγαίνουν τα πράγματα, μιας και το στυλ της κάθε γυναίκας έχει πλέον διαμορφωθεί και η κάθε γυναίκα, μαζί με τα χρόνια, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διάθεση να ενισχύσει την εικόνα της. 

Έτσι, κάθε εμφάνισή της, ακόμα και η πιο casual, η πιο καθημερινή δεν περνά απαρατήρητη και γράφει τη δική της ιστορία. Ερχόμαστε στο αγαπημένο θέμα, το λευκό blazer, που φέτος παίζει δυνατά και θα το δούμε σε άπειρες εκδοχές, μακρύ, φαρδύ, μεσάτο, κοντό, ασύμμετρο και πάει λέγοντας. 

Εμείς, αγαπάμε την κλασική γραμμή, το λευκό σακάκι, σε ίσια γραμμή, που μπορεί να φορεθεί με ευρηματικούς συνδυασμούς και να γίνει ένα από τα πολύ αγαπημένα μας κομμάτια. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να «ντύσει» κάθε περίσταση υψηλών απαιτήσεων ή μη. 

Δείτε μερικές σύγχρονες εμφανίσεις από τους δρόμους των μητροπόλεων του κόσμου και πιο κάτω το βίντεο της YouTuber με τους 17 πιθανούς-απίθανους συνδυασμούς. 

Με μακριά φούστα στο ίδιο χρώμα
Με κοστούμι λευκό και ίδιο χρώμα πανωφόρι.
Με T-Shirt και πετροπλυμένο τζιν.
Με total black ντύσιμο.
Με total white ντύσιμο.
Με ένα όμορφο, κλασικό σορτς.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τα 17 διαφορετικά ντυσίματα που βασίζονται στο λευκό blazer:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS