Η αγορά ενός νέου παλτό είναι συνήθως η πρώτη που κάνουν οι γυναίκες που επιθυμούν να υποδεχτούν τον χειμώνα, έχοντας στη διάθεση τους μία ολοκληρωμένη, capsule γκαρνταρόμπα. Το παλτό άλλωστε, εκτός από τον χρηστικό του ρόλο, δηλαδή την προστασία από τη χαμηλή θερμοκρασία, είναι εκείνο το στοιχείο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα χειμερινά σύνολα μας. Κεντρίζει την προσοχή και πολλές φορές δίνει χαρακτήρα σε μία εμφάνιση. 

Στον φετινό, μετά Covid-19, χειμώνα, ο κόσμος της μόδας έχει αναδείξει ως την κορυφαία τάση της μόδας το έντονο χρώμα. Με κυρίαρχο το πράσινο, αλλά και με αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το φούξια, το μπλε αλλά και τα ρομαντικά pastels να χρωματίζουν μοναδικά τις πιο μουντές ημέρες του χειμώνα, τα χρωματιστά παλτό είναι το απόλυτο must have για τη γκαρνταρόμπα σας.

Οίκοι μόδας όπως οι Bottega Veneta και Max Mara, αλλά και high street brands όπως τα Zara και Cos, δημιούργησαν παλτό στις πιο φωτεινές αποχρώσεις που αφενός θα έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση σας και αφετέρου θα λειτουργήσουν ως refreshing πινελιά στο χειμερινό στιλ, που μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να βασίζεται σε σκούρα χρώματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS