Το καλοκαίρι δεν ανήκει μόνο στα μαγιό, στα beach looks, στα αέρινα φορέματα και τα καφτάνια. Η μόδα έχει φροντίσει να εξασφαλίσει πολλές διαφορετικές επιλογές για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού και μια κατηγορία που συχνά μοιάζει να μην της δίνουμε την ίδια βαρύτητα με άλλες είναι τα tops. 

Τα εντυπωσιακό tops, όμως, μπορούν να παίξουν ρόλο - κλειδί σε μια εμφάνιση και να αναβαθμίσουν ένα σύνολο που στηρίζεται στους απλούς αλλά πάντα κομψούς συνδυασμούς τοπ - παντελόνι (cropped, flare, σορτς) ή τοπ - φούστα. Ένα τοπ, επομένως, μπορεί να σας εξασφαλίσει την ιδιαίτερη πινελιά που αναζητάτε σε μία καλοκαιρινή εμφάνιση, αν δεν θέλετε να επιμείνετε σε άλλα αξεσουάρ ή σε πολλά κομμάτια. 

Ένα τοπ, επομένως, μπορεί να σας εξασφαλίσει την ιδιαίτερη πινελιά που αναζητάτε σε μία καλοκαιρινή εμφάνιση, αν δεν θέλετε να επιμείνετε σε άλλα αξεσουάρ ή σε πολλά κομμάτια. 

Μπορείτε να επιλέξετε αμάνικα τοπ με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως ένα περίτεχνο δέσιμο ή ένα pussy - bow ή βολάν, μπορείτε να κάνετε μια κλασική επιλογή σε polo ή να επενδύσετε σε μπλούζες με έντονα prints, χρώματα ή κεντήματα. Αν, μάλιστα, σας αρέσει να δοκιμάσετε τα trends της εποχής, ένα top με Tie-front ή Spaghetti Tie, δηλαδή τα τοπ που δένουν με κορδόνια μπροστά, είναι η stylish, και σχεδόν ρομαντική, επιλογή που μπορείτε να κάνετε. 

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

TAGS