Ναι, το instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες από νεαρά, όμορφα κορίτσια που δίνουν έμπνευση σε άλλα νεαρά όμορφα κορίτσια για να κάνουν stylish συνδυασμούς και να δημιουργήσουν τα πιο ιδιαίτερα looks. Επειδή όμως το στυλ δεν έχει ηλικία, δεν μπορούν να λείπουν από το feed σας και οι πιο ώριμες fashionistas που κάθε εμφάνισή τους είναι μια σπουδή πάνω στο πώς μια γυναίκα μπορεί να δείχνει κομψή και trendy ακόμα κι αν διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Επειδή όμως το στυλ δεν έχει ηλικία, δεν μπορούν να λείπουν από το feed σας και οι πιο ώριμες fashionistas που κάθε εμφάνισή τους είναι μια σπουδή πάνω στο πώς μια γυναίκα μπορεί να δείχνει κομψή και trendy ακόμα κι αν διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Από τη Lyn Slater (@iconaccidental) και τη Grece Ghanem (@greceghanem), μέχρι τη Linda Rodin (@lindaandwinks) και τη Sophie Fontanel (@sophiefontanel), αυτές οι instagrammers έχουν δεκάδες χιλιάδες ακολούθους κι ένα μοναδικό στυλ που χρειάστηκαν χρόνια για να τελειοποιήσουν. Κυρίως όμως έχουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που νιώθει άνετα στο σώμα της και ξέρει ότι η αυθεντικότητα και η κομψότητα είναι έννοιες που δεν γνωρίζουν ηλικιακούς περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: a_stylish_age

 

TAGS