Καθώς πλησιάζει ο Αύγουστος, ο μήνας δηλαδή που επιλέγουν οι περισσότεροι για τις διακοπές τους, θα κορυφώνεται και η αγωνία για να τα προλάβουμε όλα: από τις υποχρεώσεις που πρέπει να "κλείσουν" και τα εισιτήρια που πρέπει να εκδοθούν μέχρι τις αγορές που πρέπει να γίνουν για να γεμίσει η βαλίτσα. Τα μαγιό αποτελούν μία βασική επένδυση για τις διακοπές και καθώς ποτέ δεν είναι αρκετό μόνο ένα κομμάτι, συχνά θα αναζητήσουμε στη διάρκεια του ίδιου καλοκαιριού περισσότερα. 

Ο Ιούλιος είναι ιδανική, μάλιστα, εποχή για να αγοράσετε μαγιό, καθώς συνδυάζεται και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και προσφορές. Μία ματιά σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, θα σας πείσει ότι ήρθε η στιγμή να επενδύσετε σε μαγιό που στην αρχική τους τιμή ίσως να σας φάνηκαν απαγορευτική επιλογή. Φυσικά, μιλάμε για ολόσωμα και μπικίνι από τις συλλογές luxury brands, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στα sales των luxury e-tailers. 

Αναζητήστε κομψά σχέδια, χρώματα και μοτίβα, αλλά και τα trends στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού και κάντε εμφάνιση με αέρα αυθεντικής fashionista στην παραλία. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS