Έχουν τελειώσει οι διακοπές, έχουν περάσει οι μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού και έχεις επιστρέψει στο γραφείο. Ξυπνάς χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο σε δημιουργικούς στιλιστικούς συνδυασμούς. Υπάρχει όμως τουλάχιστον μία συνταγή της επιτυχίας για δεόντως επαγγελματικές εμφανίσεις: Να σετάρεις το τζιν παντελόνι με μπλέιζερ. Ένα λουκ που δεν είναι ούτε υπερβολικά casual ούτε στημένο.

Ένα λουκ εγγυημένα κομψό, αλλά όχι και εγγυημένα ενδιαφέρον. Πώς θα του δώσεις χαρακτήρα; Επιλέξαμε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις από το Instagram, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως μπούσουλα ακόμα και τα πιο πολυάσχολα πρωινά του φθινοπώρου. 

Με baggy jeans

Δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια πιο κουλ και ταυτόχρονα περιποιημένη εμφάνιση γραφείου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με ψηλοτάκουνα

Ακόμα και αν το παντελόνι είναι άκρως casual, δεν έχει καμία σημασία. Τα ψηλοτάκουνα αναβαθμίζουν αυτομάτως την εμφάνιση και μπορούν να φορεθούν και στο γραφείο και στο ποτό μετά τη δουλειά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς

Ακόμα και ένα χακί ή λαδί, διακριτικό κομμάτι αρκεί για να κάνει τη διαφορά και να ξεφύγει από το μονότονο τετράπτυχο «μαύρο, λευκό, γκρι, μπεζ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με relaxed κομμάτια

Η αίσθηση επιτήδευσης που μπορεί να συνοδεύει ένα κοστούμι αυτομάτως καταρρέει όταν τα κομμάτια του είναι σε χαλαρή γραμμή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Λευκό μπλέιζερ

Το λευκό σακάκι θα κάνει τη χρωματική μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Καλό είναι τα υπόλοιπα κομμάτια να κινούνται σε σκουρότερους τόνους, ώστε το σύνολο να δείχνει ενημερωμένο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Oversized μπλέιζερ

Ένα υπερμεγέθες σακάκι δίνει αυτή την αίσθηση του γαλλικού je ne sais quoi. Στα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισης, αυτοσχεδιάζουμε ελεύθερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με sneakers

Ένα κοστούμι, relaxed ή όχι, δείχνει αυτομάτως πολύ πιο κουλ και χαλαρό όταν συνοδεύεται από αθλητικά παπούτσια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα διαχρονικά αγαπημένα σταράκια μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS