ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Παύλος Γαλακτερός φτιάχνει τη βαλίτσα των διακοπών σου

Για την ακρίβεια, εντόπισε όλα εκείνα τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό σου στυλ με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον, στη νέα συλλογή της Nautica.

Κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να φτιάξουμε βαλίτσα για τις διακοπές, κάνουμε μία σκέψη τρελή: Πόσο τέλειο θα ήταν αν μπορούσε να ετοιμαστεί από μόνη της και να μας περιμένει στην πόρτα. Επειδή από όσο θυμόμαστε ωστόσο, η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει τόσο, για αρχή αρκεί και με το παραπάνω να έχεις καταλήξει σε ένα brand διαχρονικά ποιοτικό που είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι και που αποτελεί εγγύηση κομψότητας, όποιους συνδυασμούς κι αν κάνεις.

Όταν μιλάμε για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές, αστέρια, αλλά και κομψό, ανεπιτήδευτο αντρικό ντύσιμο, στο μυαλό μας έρχεται πρώτη η Nautica. Η νέα συλλογή της προσφέρει μεγάλη ποικιλία από υπέροχα κομμάτια που, αφενός θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σου χωρίς να χρειαστεί να τα αντικαταστήσεις για χρόνια, αφετέρου είναι φιλικά προς περιβάλλον χωρίς να θυσιάζουν ούτε στο ελάχιστο το στυλ και τον φινετσάτη αισθητική τους.

Εν ολίγοις, πρόκειται για ρούχα που σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν τη φιγούρα σου, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον· όλα άλλωστε, είναι θέμα αισθητικής και συνειδητών επιλογών. Η Nautica το γνωρίζει καλά αυτό, και το κάνει πράξη: Δημιουργεί polo shirts φιλικά προς το περιβάλλον, ff (fancy & funky δηλαδή) T-shirts, relaxed παντελόνια, χρωματιστές λινές βερμούδες, όπως και τέλεια μαγιώ, αξιοποιώντας ανακυκλωμένα νήματα πολυεστέρα κατασκευασμένα από πλαστικά μπουκάλια, καθώς και βιοδιασπώμενα υφάσματα από πολτό ξύλου βιώσιμης συγκομιδής ώστε να είναι πράγματι "πράσινη" η ντουλάπα μας.

Όπως λοιπόν, σκρολάραμε στο Instagram, είδαμε ότι ο Παύλος Γαλακτερός εντόπισε στη φρέσκια συλλογή της Nautica, όλα εκείνα τα ρούχα που χρειαζόμαστε για τις μέρες του καλοκαιριού -εντός και εκτός διακοπών- που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακολουθώντας τις επιλογές του, δε θα δυσκολευτείς να φτιάξεις τη βαλίτσα σου.

Το δροσερό λινό πουκάμισο

Ο Ιούνιος δεν αστειεύτηκε και αν κρίνουμε από όσα λένε οι μετεωρολόγοι, το ίδιο καυτοί θα είναι και ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Εσύ προφανώς και χρειάζεσαι ένα διαχρονικό, passepartout κομμάτι, όσο πιο δροσερό γίνεται. Λινό, άνετο πουκάμισο ψήφισε ο Παύλος κι εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Δείχνει τέλειο και με βερμούδα -είτε απλή είτε cargo- αλλά και με chino ή τζιν παντελόνι. Ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις στο μεταξύ, είναι άψογο όλες τις ώρες.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο