ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να ξεκινήσουμε να επιλέγουμε περισσότερο ανάλαφρα και αέρινα outfits. Οι εμφανίσεις μας γίνονται playful και ξεχωρίζουμε κομμάτια τα οποία μπορούν να ανανεώσουν την ανοιξιάτικη διάθεση μας τις ηλιόλουστες ημέρες αλλά και στις βραδινές μας εξόδους. Έντονα αλλά και παστέλ χρώματα όπως και ενδιαφέροντα prints είναι πρώτα στις προτιμήσεις μας για τα spring fashion items που επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε την ανοιξιάτικη συλλογή μας.

Ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάσε την ready to wear συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 η οποία περιλαμβάνει μία πλούσια γκάμα παστέλ χρωμάτων. Η φρέσκια συλλογή έχει playful χαρακτήρα με αέρινα φορέματα και tops, matching sets με broderie anglaise δαντέλα και έντονα prints ιδανικά για τις ανοιξιάτικες ημέρες και τα καλοκαιρινά βράδια.

Η αναγνωρίσιμη και iconic ασπρόμαυρη παλέτα του οίκου του Karl Lagerfeld ενισχύεται με αγαπημένες ανοιξιάτικες παστέλ αποχρώσεις όπως το ανοιχτό ροζ, το cashmere μπλε και το φωτεινό κίτρινο. Η συλλογή, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολουθεί τη minimal Karl Lagerfeld λογική και παρατηρούμε πως τα πατρόν παραμένουν λιτά ενώ έμφαση δίνεται στα ποιοτικά και ενδιαφέροντα υφάσματα γι'αυτό και οι δημιουργίες του οίκου είναι πρώτη στις προτιμήσεις των ενημερωμένων και stylish fashion it girls.

Η εποχή της άνοιξης είναι αυτή στην οποία προτιμάμε συχνότερα τα αέρινα φορέματα τα οποία μας χαρίζουν θηλυκότητα και ξεγνοιασιά. Τα φορέματα της συλλογής του Karl Lagerfeld έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε καθώς χαρακτηρίζονται από silk υφή, νέα μήκη και ασύμμετρα κοψίματα.

Τα total Karl Lagerfeld looks που δημιούργησε η Κλέλια Ανδριολάτου

Μία από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities, την Κλέλια Ανδριολάτου, ξεχώρισε ο οίκος Karl Lagerfeld για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024. Η λαμπερή ηθοποιός μας προτείνει τέσσερα διαφορετικά σύνολα του οίκου που τη συνοδεύουν στην πόλη χαρίζοντας έναν παριζιάνικο άερα στη μέρα της προσφέροντας στην καμπάνια του οίκου ένα άρωμα από Ελλάδα.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr

Read Next

20 Ιαν 2026

Letizia & Leonor της Ισπανίας | Η εμφάνιση στο Τατόι με το ίδιο μαύρο παλτό από affordable brand

Letizia και Leonor της Ισπανίας έδωσαν το παρών στην κηδεία της πριγκίπισσας Ειρήνης στο Τατόι, επιλέγοντας για την περίσταση ένα διαχρονικό μαύρο παλτό.

20 Ιαν 2026

Το δερμάτινο παντελόνι της Μάρας Ζαχαρέα που έχει γίνει το απόλυτο trend του χειμώνα

Η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι που βλέπουμε παντού φέτος.

Περισσότερα από

Μόδα

20 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη | Το φόρεμα με κλασσικό κόψιμο από το brand που λατρεύει η Kate Middleton

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξε να φορέσει ένα άκρως κομψό φόρεμα στην κηδεία της Ειρήνης.

20 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη | Το φόρεμα με κλασσικό κόψιμο από το brand που λατρεύει η Kate Middleton

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξε να φορέσει ένα άκρως κομψό φόρεμα στην κηδεία της Ειρήνης.

19 Ιαν 2026

Οι μαύρες δερμάτινες μπότες από τη Zara που έχουν γίνει viral στα social media | Κοστίζουν 50 ευρώ

Οι ιδανικές μαύρες μπότες που χρειάζεσαι και θα βρεις στη Zara.

19 Ιαν 2026

Το suede jacket που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Το διαχρονικό suede jacket που θα ορίσει το προσωπικό σας στιλ και στο οποίο θα επιστρέφετε όσα χρόνια κι αν περάσουν

19 Ιαν 2026

Η βασίλισσα Letizia με τις κόρες της στην κηδεία της Ειρήνης στην Αθήνα | Οι εμφανίσεις τους

Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιάς Felipe και την βασίλισσα Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Nina Flohr | Oι εμφανίσεις τους στην κηδεία της Ειρήνης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

19 Ιαν 2026

Πώς να φορέσεις το wide leg παντελόνι όπως η Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση με ένα wide leg παντελόνι.

17 Ιαν 2026

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα από τη Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα που είναι ιδανική για τώρα αλλά και για την άνοιξη.

16 Ιαν 2026

Η Χριστίνα Κοντοβά με το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσεις σε κάθε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Κοντοβά με το φόρεμα που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής στη γυναικεία μόδα.