ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άγιος Βαλεντίνος: Μοναδικά dreamy εσώρουχα για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου

Τα Υamamay εσώρουχα είναι το απόλυτο pick-up για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή αφιερωμένη στην αγάπη, καθώς και μια ευκαιρία για ένα ξεχωριστό ραντεβού. Αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, μπορείτε να επιλέξετε εσώρουχα που αντικατοπτρίζουν τον ερωτικό και αισθησιακό σας χαρακτήρα.

Ρομαντικό, εκλεπτυσμένο, φλογερό...όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα εσώρουχα που θα συνοδέψουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οφείλουν να είναι κομψά, ξεχωριστά και εξαιρετικά… hot, μιας και η γιορτή είναι αφιερωμένη στον έρωτα! Κάντε λοιπόν, στον εαυτό σας ένα μοναδικό δώρο -εσώρουχα γεμάτα ένταση και πάθος που θα αγκαλιάσουν τη θηλυκότητά σας.

Επιλέξτε χρώματα που αντικατοπτρίζουν το πάθος, όπως το κόκκινο ή το φούξια, και υφές που θα αγκαλιάζουν και θα κολακεύουν το σώμα σας.

Aυτήν τη χρονιά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαφορετική. Πιο αισθησιακή, πιο ερωτική, χάρη στη ΥΑΜΑΜΑΥ.

Αυτά τα εμβληματικά κομμάτια, που διακρίνονται από το μοναδικό και ξεχωριστό στυλ της Yamamay, εμπλουτίζονται με λεπτή δαντέλα και κεντήματα. Τα σετ εσωρούχων, τα κορμάκια, τα σλιπ, οι πιζάμες, τα babydolls, τα κιμονό και τα νυχτικά είναι μικρά αριστουργήματα.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης πιτζάμες που συνδυάζουν το ρομαντισμό και την κομψότητα, δημιουργώντας μια σοφιστικέ και σέξι ατμόσφαιρα. Η μόδα της Yamamay δεν αποτελείται μόνο από κομμάτια που φοράς, αλλά αντιπροσωπεύει και μια εμπειρία που μπορεί να απολαμβάνει κανείς καθημερινά, μιά επιβεβαίωση αισθησιασμού και γοητείας. Η Yamamay γνωρίζει τις βαθιές ρομαντικές ανάγκες μας, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μια εμπειρία απόλυτου συναισθήματος. Σκέψου: δαντέλα, διαφάνειες και άφθονο κόκκινο, ροζ και μαύρο. Dreamy!

LADY LOVE

Ρομαντική διάθεση με μια πινελιά αισθησιασμού χαρακτηρίζει τα κομμάτια αυτής της σειράς, κατασκευασμένα από μαύρο τούλι, διακοσμημένα με κεντημένα ροζ τριαντάφυλλα με ένα λεπτό διάφανο φινίρισμα. Η σειρά αποτελείται από μπουστάκια, βραζιλιάνικα push ups, στρινγκ και ζαρτιέρες, καθώς και πιτζάμες από σατέν ζακάρ, με καρδιές και μαύρες πιέτες. Όλα κατασκευασμένα από ίνες REC.

LADY LOVE II

Μια ακαταμάχητη μίνι σειρά που αποτελείται από μπαλκονέ σουτιέν και στρινγκ, από τούλι με κεντήματα λουλουδιών σε μια λεπτή ροζ βάση. Όλα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες ίνες.

BOMBSHELL

Σειρά από υφασμάτινο τούλι και βολάν.Ένα εκλεπτισμένος συνδυασμός χρωμάτων και διάφανων υλικών, που δημιουργήθηκε για τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τους ζωντανούς τόνους. Τα μοντέλα, χωρίς ενίσχυση, εμπλουτίζονται επίσης με λεπτομέρειες σε ζωηρό φούξια και κόκκινο χρώμα. Μοντέλα: σουτιέν μπαλκονέ, μπραλέτ, κορμάκι, βραζιλιάνικο σλιπ και στρινγκ.

LADYLIKE

Μια κομψή, πολυτελής σειρά, από σατέν, εμπλουτισμένη με δαντέλα με μοτίβο λουλουδιών, όλα από ανακυκλωμένες ίνες. Η σειρά Ladylike, παρουσιάζει έναν κομψό δίχρωμο συνδυασμό από μετάξι, εμπλουτισμένο με λαμπερές λεπτομέρειες που φέρουν ενα λογότυπο δαχτυλίδι. Μοντέλα: μπραλέτ, push up σουτιέν, ενισχυμένο σουτιέν balconette, κορμάκι, βραζιλιάνικο σλιπ, στρινγκ και ψηλόμεσο σλιπ . Τη σειρά ολοκληρώνουν ένα νυχτικό και σλιπ.

LADYROSE

Ένα πραγματικό must-have για κάθε γκαρνταρόμπα εσωρούχων πριν από την άνοιξη: από δαντέλα και τούλι με τρισδιάστατα φλοράλ appliqués. Για τη σειρά αυτή έχουν δημιουργηθεί: μπουστάκι με ενίσχυση, σατέν κορμάκι με επένδυση και επιθέματα ώμων και φυσικά ένα κιμονό.

LIGHTSHINE

Μια σειρά από απαλές glossy ανακυκλωμένες μικροΐνες με μινιμαλιστική εμφάνιση, καθαρές και ουσιαστικές γραμμές. Τα κομμάτια φέρουν τεχνολογία συγκόλλησης χωρίς ραφή.

Mπραλέτ, κορμάκια και ψηλόμεσα σλιπ κατασκευασμένα από ύφασμα διπλής επίστρωσης εγγυώνται κάλυψη, άνεση και, ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν άψογη εμφάνιση.

TRUE LOVE

Πολυτελής σειρά κεντητών εσωρούχων από τούλι και σατέν, εμπλουτισμένη με μακραμέ και υλικό από ανακυκλωμένες ίνες. μεγάλη ποικιλία από σουτιέν σε μπαλκονέ χωρίς επένδυση, carioca, bandeau super push-up, push up , βραζιλιάνικο σλιπ, στρινγκ, slip, babydoll με cut-outs στο στήθος και αισθησιακό άνοιγμα εμπρός.

Read Next

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

Περισσότερα από

Μόδα

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.