ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Grammys 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων

Ποιες celebrities έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των Grammys.

Μία από τις σημαντικότερες βραδιές της μουσικής βιομηχανίας, δηλαδή τα βραβεία Grammy πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (4/2) στο Los Angeles, χαρίζοντας μας στιγμιότυπα που πρόκειται να συζητάμε για καιρό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η βράβευση της Tέιλορ Σουίφτ, η οποία κατάφερε να κερδίσει το τέταρτο δικό της "άλμπουμ της χρονιάς”, κάτι που την καθιστά την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες διακρίσεις στην εν λόγω κατηγορία. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως στις 19 Απριλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ που θα ονομάζεται "The Tortured Poets Department”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και το πρόσωπο που τη βράβευσε. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η Σελίν Ντιόν, η οποία ανέβηκε στη σκηνή με το κοινό να την καταχειροκροτεί. Η ίδια δήλωσε πως "Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς". Ανάμεσα στους επίσης μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν επίσης η Μάιλι Σάιρους και το τραγούδι της "Flowers”, η SZA που ήταν η τραγουδίστρια με τις περισσότερες υποψηφιότητες, αλλά και η Μπίλι Σάιρους που κέρδισε Grammy για το τραγούδι της χρονιάς, δηλαδή το "What Was I Made For?.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Η βασίλισσα Letizia με τις κόρες της στην κηδεία της Ειρήνης στην Αθήνα | Οι εμφανίσεις τους

Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιάς Felipe και την βασίλισσα Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Nina Flohr | Oι εμφανίσεις τους στην κηδεία της Ειρήνης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

Περισσότερα από

Μόδα

19 Ιαν 2026

Πώς να φορέσεις το wide leg παντελόνι όπως η Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση με ένα wide leg παντελόνι.

17 Ιαν 2026

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα από τη Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα που είναι ιδανική για τώρα αλλά και για την άνοιξη.

16 Ιαν 2026

Η Χριστίνα Κοντοβά με το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσεις σε κάθε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Κοντοβά με το φόρεμα που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής στη γυναικεία μόδα.

16 Ιαν 2026

Letizia της Ισπανίας | Με statement jacket που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα statement jacket που χαρίζει τον fashion παράγοντα ακόμα και σε ένα απλό look.

16 Ιαν 2026
16 Ιαν 2026

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την αγαπημένη τσάντα της πριγκίπισσας Diana

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την τσάντα που λάτρεψαν γυναίκες όπως η Carolyn Bessette, η Grace Kelly και η Πριγκίπισσα Diana.

16 Ιαν 2026

Τα μπουφάν και τα παλτό από τη Zara που θα βρεις με έκπτωση και είναι must για τον χειμώνα

Τα παλτό και μπουφάν από τη Zara που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

16 Ιαν 2026

10 items με έκπτωση από τη Zara που αξίζει να αποκτήσεις | Κοστίζουν έως 50 ευρώ

Ποια κομμάτια από τη Zara αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου;

16 Ιαν 2026

Αυτό είναι το κολακευτικό παντελόνι που είναι πιο άνετο και από το αγαπημένο σου τζιν

Το άνετο παντελόνι που χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ASAP.