ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα ωραιότερα δώρα για τις γιορτές θα τα βρεις στην Carpisa

Τα δώρα από την Carpisa θα κάνουν και αυτή την εορταστική περίοδο ξεχωριστή!

carpisa

Λίστες με σημειώσεις για δώρα, κουτιά, κορδέλες και χαρτί περιτυλίγματος, κούπες με ζεστή σοκολάτα, λαμπιόνια παντού, ραντεβού για shopping. Αν αυτές οι εικόνες σου είναι οικείες, τότε γνωρίζεις καλά ότι έχουμε περάσει σ' αυτή την υπέροχη εποχή του χρόνου που όλα μοιάζουν πασπαλισμένα στη χρυσόσκονη της αγάπης και της προσφοράς. Είναι η εποχή που ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε αλλά και να πάρουμε δώρα, να περάσουμε στιγμές θαλπωρής και απόλαυσης με την οικογένειά μας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, να ανταλλάξουμε ευχές, να κάνουμε αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Όλα είναι γιορτινά και σ' αυτή τη διάθεση έχει εισέλθει και το αγαπημένο μας brand, η Carpisa. Ένας shopping προορισμός στον οποίο σταθερά καταφεύγουμε κάθε εορταστική σεζόν για τα δώρα των Χριστουγέννων.

Η Xmas mood καμπάνια της Carpisa

To έναυσμα για Xmas mood δίνει η καμπάνια της Carpisa για τις γιορτές, που τη λούζει η λάμψη και η χαρά και η οποία μας βυθίζει στη ζεστασιά της εορταστικής ατμόσφαιρας. Μία ζεστασιά που δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ανεξάρτητη από τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν και μας στηρίζουν, γι' αυτό και στην Χmas καμπάνια του brand πρωταγωνιστούν δύο στενές φίλες έτοιμες να διασκεδάσουν, δύο νεαρά κορίτσια που ετοιμάζονται για ψώνια, δύο αδελφές που ταξιδεύουν, αναβιώνοντας στιγμές που όλες θέλουμε να ζήσουμε κι αυτές τις γιορτές.

Το χρυσό και το ροζ δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό που αντανακλά τη μαγεία και την ανεβασμένη διάθεση και κάθε μία από τις τσάντες, σακίδια, αξεσουάρ μόδας, βαλίτσες και άλλα είδη ταξιδιού που περνούν μπροστά από τα μάτια μας αμέσως μπαίνουν στη σκέψη μας ως το τέλειο δώρο.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο