ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Γίνε εσύ το πρότυπό σου": Πώς κατάφερα να "ντύσω" τις καμπύλες μου με τα πιο κομψά outfits

Τα items από τη συλλογή του ελληνικού brand XXLOVE που θα φοράω ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες.

Λένε πως από την πρώτη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του, απόλυτα μοναδική προσωπικότητα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η δική μου κλίση στρέφεται προς τον κόσμο της μόδας. Διάβαζα περισσότερα περιοδικά μόδας από ότι οι φίλες μου, γνώριζα πληροφορίες για οίκους που ορίζουν τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν και σαφώς είχα ισχυρή γνώμη για το τι θέλω να φορέσω και τι όχι.

Όπως αγαπάω να λέω, το στιλ μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Είναι η προέκτασή μας, ο τρόπος που επιλέγουμε να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Το look που θα φορέσουμε στην καθημερινότητα, όποια κι αν είναι η περίσταση, θα μας συντροφεύσει για πολλές ώρες. Θα γίνει μέρος της ημέρας και κατ' επέκταση των αναμνήσεων μας. Έτσι, από μικρή κατάλαβα πως είναι σημαντικό να φοράω αποκλειστικά και μόνο ό,τι με κάνει να αισθάνομαι ο εαυτός μου, ό,τι με γεμίζει με αυτοπεποίθηση, ό,τι πιστεύω πως με εξελίσσει ως άνθρωπο και ως fashion lover.

Φυσικά, το ταξίδι προς την αναζήτηση του στιλ μας δεν είναι μία εύκολη διαδικασία και αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα αρκετά γρήγορα. Αφορμή για την εν λόγω συνειδητοποίηση είναι πως στις συλλογές των περισσότερων brands δεν μπορούσα να βρω μία γυναίκα-μοντέλο με σιλουέτα που να μοιάζει με τη δική μου. Να έχει καμπύλες και να τις "ντύνει" με όμορφα ρούχα. Γυναίκες που ο κόσμος της μόδας της κατατάσσει στην κατηγορία του plus size.

Μετά την πρώτη απογοήτευση όμως, πήρα μία σημαντική απόφαση για τον εαυτό μου, τη στιλιστική μου εξέλιξη και εν γένει το mindset που επιθυμώ να έχω στη ζωή μου. Αποφάσισα πως θα γίνω το δικό μου πρότυπο. Θα προσπαθήσω και θα καταφέρω να ανακαλύψω τα brands που όντως ταιριάζουν με την αισθητική μου, σέβονται τις γυναίκες και τις στιλιστικές τους ανάγκες και μέσα από κάθε νέα συλλογή τους έχουν έναν και μόνο αποκλειστικό στόχο. Να κάνουν την καθεμία από εμάς να νιώσει η καλύτερη και πιο κομψή εκδοχή του εαυτού της.

Η ενασχόληση μου λοιπόν με τη μόδα ως fashion editor, ανακάλυψα ένα ελληνικό brand που με κέρδισε αμέσως, αρχικά με την ονομασία του. Ο λόγος για το brand XXLOVE, που με έκανε να αντιμετωπίσω με έναν πιο θετικό τρόπο το νούμερο που κάποτε με έκανε να αισθάνομαι περίεργα και συχνά άβολα. Το XXL που συχνά ακολουθεί τις plus size γυναίκες ως στίγμα απέκτησε το καλύτερο πρόσημο που θα μπορούσε. Εκείνο της αυτοαγάπης. Το brand XXLOVE έκανε εμένα, και ελπίζω να κάνει το ίδιο και σε εσένα, να συνειδητοποιήσω πως το μόνο XXtra που χρειάζομαι στη ζωή μου είναι η έξτρα αγάπη και πως το νούμερο των ρούχων που φοράω δεν με ορίζει ως γυναίκα. Δεν ορίζει τον τρόπο που ονειρεύομαι να ντύνομαι σε κάθε σημαντική και λιγότερο σημαντική στιγμή της ζωής μου.

Ακριβώς λοιπόν επειδή κάθε φορά που ανακαλύπτω κάτι τόσο αξιόλογο, επιθυμώ να το μοιράζομαι με γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις στο στιλ τους, αποφάσισα να σου παρουσιάσω τρία looks που φέρουν αποκλειστικά την υπογραφή του brand XXLOVE. Κάπου εδώ να τονίσω πως η καθημερινότητα που είναι αρκετά απαιτητική, συνεπώς χρειαζόταν να φορέσω διαφορετικά outfits και να ανταποκριθώ σε διαφορετικά dress codes. Ευτυχώς για εμένα, και φυσικά για όλες μας, με μερικά μόλις clicks στο ηλεκτρονικό κατάστημα της XXLOVE, κατάφερα να δημιουργήσω ακριβώς τα σύνολα που επιθυμούσα και τα οποία με έκαναν να αισθάνομαι αυτό που ακριβώς επιθυμούσα, δηλαδή το "πρότυπο" και η "fashionista" που επιθυμούσα.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr

Read Next

30 Απρ 2024

Αυτά είναι τα athleisure κομμάτια που θα επιλέξουμε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Τα κομμάτια που θα προτιμήσουμε στις προπονήσεις μας και στις casual εξόδους μας

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

Περισσότερα από

Μόδα

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.