ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νέα σειρά εσωρούχων που θα " ξυπνήσει" την Ιταλίδα σταρ μέσα σου

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Yamamay σε μεταφέρει στο εμβληματικό στούντιο Cinecittà και σε μεταμορφώνει σε σταρ του παλιού ιταλικού κινηματογράφου.

yamamay_εσωρουχα

Οι νέες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2023-24 εμπνέονται από την λάμψη και την φινέτσα του παλιού ιταλικού κινηματογράφου, φέρνοντας στο προσκήνιο των αισθησιασμό των σταρ που έγραψαν ιστορία με το στυλ τους. Η αισθητική της Σοφίας Λόρεν, της Μόνικας Βίτι και άλλων Ιταλίδων σταρ έρχεται στο σήμερα και φέρνει τον αέρα του ιστορικού στούντιου Cinecittà στα εσώρουχά σου.

Κομψά, glamorous και σαγηνευτικά, τα εσώρουχα του 2023- 2024 αποτελούν φόρο τιμής στις μεγάλες ντίβες του ιταλικού κινηματογράφου με κομμάτια που τονίζουν μοναδικά την μεσογειακή σιλουέτα. Η σύγχρονη γυναίκα αναζητά την άνεση και την πρακτικότητα στα εσώρουχά της, ενώ ταυτόχρονα θέλει να είναι η πιο θηλυκή εκδοχή της.

Αυτός είναι ο στόχος της νέας συλλογής Yamamay για το φθινόπωρο του 2023 σε συνεργασία με την διάσημη ηθοποιό, Madalina Ghenea. Η νέα collection εσωρούχων γυρίστηκε στο εμβληματικό στούντιο Cinecittà στη Ρώμη, όπου ήταν το σκηνικό για τα σπουδαιότερα αριστουργήματα του ιταλικού κινηματογράφου. Λήψεις που μοιάζουν να έχουν βγει από τα 60's και την Madalina Ghenea να ενσαρκώνει το "απόλυτο θηλυκό πρότυπο" φορώντας τη νέα σειρά εσωρούχων της Yamamay.

Η νέα σειρά εσωρούχων που θα " ξυπνήσει" την Ιταλίδα σταρ μέσα σου

Η διάσημη ηθοποιός Madalina Ghenea είναι για ακόμη μία φορά η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, αφού η θηλυκότητα, το ταμπεραμέντο και το φυσικό σεξαπίλ της απεικονίζουν μοναδικά την ιταλική φινέτσα της εποχής.

H σταρ μίλησε για τη νέα καμπάνια και την συνεργασία της με την Yamamay: "Ο ιταλικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 1950 και τα είδωλά του, αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα και τη δουλειά μου. Αφού στήσαμε την καμπάνια της συλλογής Yamamay Beachwear Collection 2023 στο Κάπρι, εμπνευσμένοι από τη dolce vita, σκεφτήκαμε ότι τα στούντιο της Cinecittà στη Ρώμη -που ήταν επίσης η σκηνή μεγάλων ονείρων και συναισθημάτων κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου- θα ήταν ιδανικά για μια δεύτερη καμπάνια, αυτή τη φορά αφιερωμένη στη συλλογή εσωρούχων. Πέρασα υπέροχα παίζοντας το ρόλο των μεγάλων Divas εκείνης της εποχής, που ήταν διαχρονικά πρότυπα θηλυκότητας και καλού γούστου".

yamamay_εσωρουχα

Η φθινοπωρινή συλλογή εσωρούχων & linerie της Yamamay για τη νέα σεζόν είναι αφιερωμένη στην μεθυστική και αισθησιακή ομορφιά των σταρ του ιταλικού κινηματογράφου, με σχέδια και υφάσματα που τονίζουν τη θηλυκότητα και το ιταλικό ταμπεραμέντο.

H αισθησιακή κομψότητα της σειράς εσωρούχων, Adhara της Yamamay , είναι σίγουρα το must have για τις φετινές φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Φτιαγμένα από κεντημένο nude τούλι εμπλουτισμένα με φούξια και πορτοκαλί λουλούδια, τα Yamamay εσώρουχα προσφέρουν την τέλεια ρομαντική εμφάνιση.

yamamay_εσωρουχα

Η σειρά γυναικείων εσωρούχων Atlas προσφέρει έναν chic συνδυασμό κομψότητας και αισθησιασμού. Πολυτελές μαύρο τούλι, με ενισχυμένη βάση από nude ύφασμα, δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα χωρίς να θυσιάζει τη φινέτσα και τη λεπτότητα.

yamamay_εσωρουχα

Ανάμεσα στις δαντέλες και τις αισθησιακές διαφάνειες της Bellatrix και των Black dream εσωρούχων, έρχεται η πολυτέλεια και η άνεση του σατέν που θα βρεις στα Comfy Lush εσώρουχα της Yamamay για το φθινόπωρο του 2023.

Στην νέα καμπάνια, η Madalina Ghenea φοράει εσώρουχα από απαλό σατέν που σε τυλίγουν μέσα στην αγκαλιά τους προσφέροντας άψογη εφαρμογή τόσο ως εσώρουχα όσο και ως ρούχα.

Στην φετινή collection θα ανακαλύψεις, λοιπόν, το μακρύ, ευέλικτο μεσοφόρι Iris, το οποίο χάρη στην απόλυτα τέλεια γραμμή του μπορεί να φορεθεί και ως βραδινό φόρεμα.

yamamay_εσωρουχα

yamamay_εσωρουχα

Φυσικά, δεν λείπει η χαρακτηριστική σειρά εσωρούχων, Maya, με τα πολύχρωμα λουλούδια που αιχμαλωτίζουν την ουσία των ζεστών χρωμάτων του φθινοπώρου, και τα Primula Color εσώρουχα με την πολύχρωμη φλοράλ δαντέλα που είναι ένα μακροχρόνιο best seller από τις συλλογές της Yamamay.

Η σειρά ρούχων Sheer παίζει με τη δαντέλα και τις διαφανείς λεπτομέρειες, και θα γίνει η αγαπημένη σου μαζί με την εκλεπτυσμένη και κομψή σειρά Sophia που διακρίνεται από το ραφινάτο τούλι κεντημένο με ένα αστραφτερό σχέδιο.

Για τους λάτρεις του animal print, υπάρχει η σειρά Wild. Το must try του φθινοπώρου! Ορισμένες από αυτές τις σειρές έχουν δημιουργηθεί από υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένες ίνες, όπως: Bellatrix, Maya, Royal Garden και Secret Leaves.

Η Madalina Ghenea μαζί με την Υamamay μας ταξιδεύουν στα διαχρονικά πρότυπα της θηλυκότητας και του " καλού γούστου" της Ιταλίας με τη νέα φθινοπωρινή συλλογή. Εσώρουχα και lingerie που " ξυπνούν" την ντίβα που έχεις μέσα σου και σε ωθούν να εξερευνήσεις την πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού σου.


Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay

Read Next

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

Περισσότερα από

Μόδα

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.