ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο υπέροχος fashion κόσμος του Luisa World για το καλοκαίρι

Εδώ θα βρείτε όλα τα fashion brands που είναι top αυτή τη στιγμή στη μόδα.

Για κάθε ενημερωμένη fashionista υπάρχουν εκείνα τα brands που έχουν κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της. Ιστορικοί οίκοι όπως ο Saint Laurent και ο Valentino, θρυλικά ιταλικά luxury brands όπως ο Versace και ο Dolce & Gabbana, αλλά και επωνυμίες που έχουν συνδεθεί με τη μοντέρνα κομψότητα όπως η Bottega Veneta, είναι ανάμεσα σ' αυτούς που δημιουργούν και καθορίζουν τις τάσεις σήμερα. Πολλά από τα κομμάτια που φιλοξενούν στις συλλογές τους γίνονται αστραπιαία must- haves και έρχονται να πάρουν μία θέση ανάμεσα στα iconic κομμάτια που κυριαρχούν στη μόδα δεκαετίες και έχουν την υπογραφή τους. Στην Ελλάδα, ο shopping προορισμός στον οποίο θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα brands που αποκαλούνται hot αυτή τη στιγμή από τη διεθνή fashion κοινότητα, είναι ένας και είναι μοναδικός: το Luisa World.

Με μεγάλα multi-brand καταστήματα σε Αθήνα, Κηφισιά, ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace, Μύκονο (Nammos Village), Σαντορίνη (Οία) και τώρα και στην Πάρο (Νάουσα), το Luisa World γίνεται εύκολα προσβάσιμο είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε σε κάποιον από τους δημοφιλείς προορισμούς του καλοκαιριού. Και φυσικά, εδώ θα ανακαλύψετε τις καλοκαιρινές συλλογές των luxury brands στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε για το πιο updated και πολυτελές στιλ της εποχής. Σαν γνήσιες jetsetters, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσατε τα κομμάτια που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της μόδας για να υποστηρίξετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, και κυρίως τα resortwear και beachwear looks που έχουν τον πρώτο λόγο στις διακοπές και τα ταξίδια και θα σας εξασφαλίσουν ένα αυθεντικά κοσμοπολίτικο στιλ με μοντέρνα ματιά.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Η βασίλισσα Letizia με τις κόρες της στην κηδεία της Ειρήνης στην Αθήνα | Οι εμφανίσεις τους

Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιάς Felipe και την βασίλισσα Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Nina Flohr | Oι εμφανίσεις τους στην κηδεία της Ειρήνης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

Περισσότερα από

Μόδα

19 Ιαν 2026

Πώς να φορέσεις το wide leg παντελόνι όπως η Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση με ένα wide leg παντελόνι.

17 Ιαν 2026

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα από τη Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα που είναι ιδανική για τώρα αλλά και για την άνοιξη.

16 Ιαν 2026

Η Χριστίνα Κοντοβά με το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσεις σε κάθε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Κοντοβά με το φόρεμα που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής στη γυναικεία μόδα.

16 Ιαν 2026

Letizia της Ισπανίας | Με statement jacket που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα statement jacket που χαρίζει τον fashion παράγοντα ακόμα και σε ένα απλό look.

16 Ιαν 2026
16 Ιαν 2026

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την αγαπημένη τσάντα της πριγκίπισσας Diana

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την τσάντα που λάτρεψαν γυναίκες όπως η Carolyn Bessette, η Grace Kelly και η Πριγκίπισσα Diana.

16 Ιαν 2026

Τα μπουφάν και τα παλτό από τη Zara που θα βρεις με έκπτωση και είναι must για τον χειμώνα

Τα παλτό και μπουφάν από τη Zara που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

16 Ιαν 2026

10 items με έκπτωση από τη Zara που αξίζει να αποκτήσεις | Κοστίζουν έως 50 ευρώ

Ποια κομμάτια από τη Zara αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου;

16 Ιαν 2026

Αυτό είναι το κολακευτικό παντελόνι που είναι πιο άνετο και από το αγαπημένο σου τζιν

Το άνετο παντελόνι που χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ASAP.