ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έβαλα το πιο άνετο και flexible σουτιέν της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

Η νέα σειρά εσωρούχων Flex Smart της Triumph είναι ειδικά φτιαγμένη για τις δικές μου ανάγκες.

"Το καλοκαίρι του 2023 θέλω να νιώθω άνετη, στιλάτη και ο εαυτός μου μέσα στα εσώρουχά μου" ήταν τα λόγια που είπα στην φίλη μου πλήρως απογοητευμένη από παλαιότερες αγορές μου. Τα περισσότερα σουτιέν που έχω στο συρτάρι πιέζουν το στήθος, δεν προσφέρουν στήριξη, ενώ κανένα από αυτά δεν αντιπροσωπεύει την ανανεωμένη και μοντέρνα εικόνα που θέλω να έχω για την φετινή σεζόν.

Μόνο μία γυναίκα μπορεί να καταλάβει την αξία που έχει ένα σωστό σετ εσωρούχων στην ψυχολογία και την πρακτικότητα της καθημερινότητάς μας. #ItsPersonal

Όταν, λοιπόν, άκουσα ότι διοργανώνται δύο διαδραστικά fashion workshops στην καρδιά της Αθήνας, που όχι μόνο θα παρουσιάσουν μία πρωτοπορειακή σειρά εσωρούχων, αλλά θα προσφέρουν μαθήματα μόδας, styling, ψυχολογίας και life coaching κατάλαβα ότι ήταν η λύση σε όλα μου τα προβλήματα - και έτσι έλαβα συμμετοχή-.

Η καμπάνια "How do you feel?" για την πρωτοποριακή σειρά εσωρούχων FLEX SMART της Triumph παρουσιάστηκε στον χώρο του ANAMESA Concept Store, και συνέδεσε με έναν μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα με τα εσώρουχά μας.

Πράγματι, πόσο συχνά ρωτάμε τον εαυτό μας "How do you feel?" μέσα στην ημέρα! Τα fashion workshops της Triumph και της Αννούσα Μελά με έκαναν να αναρωτηθώ για πολλά - και σε όλα είχαν, ευτυχώς, μία απάντηση-. Οι ρυθμοί της ζωής όπως και τα συναισθήματά μας αλλάζουν διαρκώς, και τα εσώρουχά μας πρέπει να καλύπτουν κάθε διαφορετική εκδοχή του εαυτού μας.

Ενθουσιάστηκα, λοιπόν, όταν στα δύο fashion workshops αντίκρυσα την ανανεωμένη σειρά FLEX SMART της Triumph για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023! Απίθανα σετ σε παιχνιδιάρικα χρώματα, σούπερ προσαρμοστικά και άνετα έτοιμα να με κάνουν την απόλυτη "θεά" του καλοκαιριού.

Η νέα collection SS23 της σειράς FLEX SMART, είναι γεμάτη από high-tech και high comfort εσώρουχα, σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα και να προσαρμόζονται στις κινήσεις του. Η Triumph ξεπέρασε, ειλικρινά, κάθε προσδοκία και φέτος πρόσθεσε στην σειρά FLEX SMART το ευέλικτο στράπλες σουτιέν πολλαπλών χρήσεων, χωρίς μπανέλα και χωρίς περιορισμούς.

Το φόρεσα στη μοντέρνα μουσταρδί απόχρωση που εντόπισα στο workshop και ένιωσα σαν ένα απαλό άγγιγμα να περιβάλλει το στήθος μου. Φυσικά, έχει και άλλες summer mood αποχρώσεις, όπως το υπέροχο κοραλί, αλλά το μουσταρδί θα ταιριάζει μοναδικά με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μου.

Μπορείς να το φορέσεις με ή χωρίς τιράντες, κάτω, ή ακόμα και πάνω από ένα τζιν, σαν outerwear!

Τα νέα εσώρουχα FLEX SMART της Triumph εξυμνούν την ατομικότητα, την μοναδικότητα, την ευελιξία και την ελευθερία. Είτε έχεις μεγάλο στήθος είτε μικρό - είτε έβαλες μερικά κιλά παραπάνω τον χειμώνα είτε όχι -, το νέο ευέλικτο σουτιέν πολλαπλών χρήσεων της Triumph είναι έτοιμο να προσαρμοστεί πάνω στις δικές σου ανάγκες.

Ενημερώθηκα, επίσης, και για τη νέα συνεργασία της Triumph με τη WILDHOUSE! Το lifestyle brand κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την Triumph, προωθώντας την ατομικότητα μέσα από πολύχρωμα, χαρούμενα και ανεβαστικά σχέδια. Έτσι, στη νέα collection Homewear, η FLEX SMART παρουσιάζει exclusive, limited-edition styles, που συνδυάζονται τέλεια με τα εσώρουχα Triumph για μοναδικούς outwear συνδυασμούς όλη μέρα.

Το καλοκαίρι του 2023 μοιάζει ήδη ονειρεμένο! Βρήκα τα νέα μου εσώρουχα για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές που είναι σχεδόν αόρατα κάτω από τα ρούχα, αλλά και limited κομμάτια που θα μπορούν ελάχιστες να έχουν στην βαλίτσα των διακοπών τους. Ευχαριστώ Triumph!

Triumph e-shop > triumpheshop.gr

Facebook page > www.facebook.com/TriumphGR

YouTube channel > www.youtube.com/channel/UC5DvMXPCX4vbPdskHFEvCJA

Read Next

25 Ιουλ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks χωρίς να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη

Πέντε εύκολες συμβουλές μόδας που θα κάνουν τη διαφορά στο καλοκαιρινό στιλ σου

Περισσότερα από

Μόδα

22 Ιουλ 2024

Τα πιο κομψά twin sets που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή την περίοδο

Η στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashionistas για κομψές εμφανίσεις σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

22 Ιουλ 2024

Μια ιστορία αγάπης: Τα αυθεντικά Jelly Shoes με την υπογραφή Ancient Greek Sandals

Τα jelly shoes δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item,που επαναλανσάρει με αγάπη η Ancient Greek Sandals.

21 Ιουλ 2024

Πώς θα φορέσεις το animal print φέτος το καλοκαίρι; Η Κατερίνα Διδασκάλου προτείνει

Το καλοκαιρινό outfit της Κατερίνας Διδασκάλου στο Ηρώδειο.

19 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Όλοι μιλούν γι' αυτές τις στολές

Το πρώτο "χρυσό" μετάλλιο πηγαίνει στις στολές της εθνικής αποστολής από τη Μογγολία

18 Ιουλ 2024

Η Όλγα Ντάλλα προτείνει τέσσερα looks που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου, η Όλγα Ντάλλα προτείνει τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

17 Ιουλ 2024

Γιατί φοράμε το ρολόι στο αριστερό χέρι;

Να και κάτι που ίσως να μην είχες σκεφτεί για το ρολόι σου.

17 Ιουλ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με total white σύνολο στην παρουσίαση της εθνικής καμπάνιας για την ψυχική υγεία

Η εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ στα χρώματα που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι.

17 Ιουλ 2024

Trend Talk powered by Answear: Ποια είναι τα must have των διακοπών;

Ανακαλύπτουμε παρέα με την fashion editor της Madame Figaro όλα τα items που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών.

17 Ιουλ 2024
16 Ιουλ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο hot summer looks μέσα από τις καλοκαιρινές προσφορές του modivo.gr

Tα καλοκαιρινά looks που δημιουργήσαμε για σένα, σε εκπληκτικές τιμές μέσα από το modivo.gr