ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Vogue Eyewear | Γιορτάζει 50 χρόνια στο χώρο της μόδας με την 50th Anniversary Capsule συλλογή

Παίξτε με τα σχέδια ανακαλύπτοντας το προσωπικό σας στιλ.

vogue

H Vogue Eyewear γιορτάζει 50 χρόνια στο χώρο της μόδας μαζί με τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην πολυετή διαδρομή της. Ωδή στο ξεκίνημα, το παρόν και το μέλλον της, η Vogue Eyewear αφιερώνει την επέτειο των 50 χρόνων σε όλους όσους διαμόρφωσαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο από το 1973.

Vogue Eyewear | Γιορτάζει 50 χρόνια στο χώρο της μόδας με την 50th Anniversary Capsule συλλογή

Πολύχρωμο, δημιουργικό και χωρίς περιορισμούς, το brand γιορτάζει τον τρόπο με τον οποίο οι αληθινοί άνθρωποι δημιουργούν τάσεις που εκφράζουν κάτι πολύ παραπάνω από μόδα, όπως η σημασία του να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου και να έχεις την αυτοπεποίθηση να το αντικατοπτρίζεις μέσα από τα look σου. Και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο η Vogue Eyewear, γιορτάζει τα 50α γενέθλιά της.

Από τις Ιταλίδες μούσες των πρώτων χρόνων μέχρι τις πρώτες εμφανίσεις στη διεθνή σκηνή τη δεκαετία του '90 και του 2000 με κορυφαία ονόματα στο χώρο του modelling, όπως η Zιζέλ Μπούντχεν, η Kέιτ Μος και η Eύα Μέντες, αλλά και capsule συλλογές σε συνεργασία με την Τζίτζι Χαντίντ, την ηθοποιό Mίλι Μπόμπι Μπράουν και την Χέιλι Μπίμπερ, εδώ και πενήντα χρόνια η Vogue Eyewear δίνει τη δυνατότητα σε διεθνείς προσωπικότητες να ενσαρκώσουν τη δική τους δημιουργική ματιά στη μόδα. Εκτός από τα καθηλωτικά top models και τα fashion icons, η Vogue Eyewear σας προδιαθέτει να παίξετε με τα σχέδια ανακαλύπτοντας το προσωπικό σας στυλ.

vogue


Γεμάτη με διασκεδαστικές, διαδραστικές εκφράσεις για το τι σημαίνει να είσαι ‘in vogue’, η καμπάνια πλαισιώνει το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα της εταιρείας μέσα από την 50th Anniversary Capsule συλλογή, με τα best-seller σχέδια της Vogue Eyewear στο αγαπημένο της Hot Pink χρώμα.

vogue


Μια προκλητική και τολμηρή απόχρωση με ευρύ χρωματικό εύρος, που αγκαλιάζει και εξισορροπεί την πραγματικότητα τόσο της επαναστατικότητας όσο και της ενσωμάτωσης, την αίσθηση του ανήκειν και τη δύναμη της προσωπικής ταυτότητας.


Η νέα καμπάνια παίζει με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του brand με απροσδόκητους τρόπους, όπως η δημιουργία του νέου φουτουριστικού και τρισδιάστατου μεταλλικού λογότυπου που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την επετειακή συλλογή, αλλά και ο επανασχεδιασμός των πιο εικονικών μοντέλων που ανανεώνονται μέσα από μια σύγχρονη οπτική και μια hot pink συσκευασία.

vogue

Συμπεριλαμβανομένων των γοητευτικών σχεδίων της δεκαετίας του '70 με τον τολμηρό σχεδιασμό, καθώς και των easy-to-wear look της Gen Z με τις μοντέρνες γεωμετρίες και τα glam-chic ρετρό σχέδια της δεκαετίας του 2000, η 50th Anniversary Capsule συλλογή αποτυπώνει κάθε δημιουργική δεκαετία της Vogue Eyewear με ένα ξεχωριστό μοντέλο, επανασχεδιάζοντάς το με την εορταστική hot pink απόχρωση του οίκου.

vogue

Επανασχεδιάζοντας ένα vintage σχέδιο με μοντέρνα απόχρωση και αυθεντικό στυλ, το εμβληματικό μοντέλο της 50th Anniversary Capsule συλλογής επαληθεύει για ακόμα μια φορά το διαχρονικό του ύφος. To αυθεντικό oversized σχέδιο του 1973 ανανεώνεται σε hot pink και μπεζ απόχρωση, με διαφανείς degrade φακούς και τοποθετείται στην hot pink επετειακή συσκευασία, προσθέτοντας ακαταμάχητο χαρακτήρα. Το μοντέλο διατίθεται σε ακόμα δύο μεγέθη, super-oversize και Asian fit.

vogue

Ένα τολμηρό σχέδιο που ορίζεται ως το απόλυτο trend και συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις με τον αειθαλή σχεδιασμό, καθώς χαρακτηρίζεται από έντονους όγκους και λαμπερές υφές που προκαλούν αίσθηση. Κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας acetate, οι μεγάλοι βραχίονες φέρουν μια ιδιαίτερη καμπύλη στην επετειακή hot pink απόχρωση, ενώ τοποθετούνται στην πολυτελή επετειακή συσκευασία με το νέο μεταλλικό λογότυπο.

vogue

Αναβαθμίζοντας ένα διαχρονικό σχέδιο με μοντέρνο διαφανή σκελετό και φακούς σε σκούρα απόχρωση, αυτό το κομψό design είναι ο ορισμός της άνεσης, με τους hot pink βραχίονες να προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη πλευρά. Από ελαφρύ nylon fiber και σχεδιασμένο ειδικά με το επετειακό λογότυπο αυτό το στυλ υπόσχεται να σας συνοδεύσει παντού και σε κάθε περίσταση.

vogue

@vogueeyewear


#letsvogue

Read Next

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.