ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ψηλές μπότες με τακούνι: Η Σίντι Κρόφορντ φόρεσε το must have κομμάτι της σεζόν που ταιριάζει σε κάθε περίσταση

Η all time classic επιλογή για εκπληκτικές χειμερινές εμφανίσεις.

Η πιο cozy εποχή του χρόνου είναι επιτέλους εδώ, με τα ζεστά outfits να γίνονται πρωταγωνιστές των looks μας. Μαλακά πλεκτά πουλόβερ, μακριά παλτό και γούνινα coats, δερμάτινα γάντια, γαλλικοί μάλλινοι μπερέδες και χρωματιστά κασκόλ γίνονται πρωταγωνιστές των χειμερινών εμφανίσεων, αποδεικνύοντας πως διανύουμε την πιο stylish και δημιουργική περίοδο. Η επιλογή του layering είναι ο απόλυτος fashionable τρόπος για να αναδείξετε το καλαίσθητο προσωπικό σας γούστο, όπως επίσης και την άποψη σας απέναντι στα νέα trends. Αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής αυτής στιλιστικής πανδαισίας αποτελούν φυσικά οι μπότες, οι οποίες σύμφωνα με τους fashion experts ταιριάζουν πλέον άψογα σε κάθε περίσταση.

Η ευελιξία του εν λόγω γυναικείου είδους παπουτσιού οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι μπότας, από τα φλατ ankle boots, μέχρι τις γαλότσες με chunky σόλες, τις μπότες χιονιού αλλά και εκείνες που είτε φτάνουν είτε ξεπερνούν το γόνατο. Στις πιο κομψές και elegant επιλογές που ξεχωρίζουν – με τα fashion shows να τις έχουν ήδη αναδείξει σε κυρίαρχο trend – ανήκουν χωρίς αμφιβολία οι ψηλές μπότες με τακούνι. Οι λεγόμενες knee-hight, δηλαδή οι μπότες που φτάνουν έως το γόνατο, αλλά και οι over-the-knee, εκείνες δηλαδή που το ξεπερνούν, μπορούν να απογειώσουν κάθε look μέσα στην ημέρα, ενώ με το κατάλληλο styling συνδυάζονται τόσο με τα office σύνολα, όσο και με τα βραδινά ή ακόμα και γιορτινά outfits.

Ψηλές μπότες με τακούνι: Η Σίντι Κρόφορντ φόρεσε το must have κομμάτι της σεζόν που ταιριάζει σε κάθε περίσταση

Splash News / Ideal Images

Την διαχρονική και ταυτόχρονα μοντέρνα αυτή επιλογή πραγματοποίησε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Σίντι Κρόφορντ, παραδίδοντας μαθήματα στιλ με το glam-rock βραδινό της σύνολο. Συγκεκριμένα, το διάσημο supermodel για την επίδειξη μόδας του πολυτελούς fashion brand Celine επίλεξε ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλές μπότες με τακούνι, το οποίο συνδύασε με ένα λαμπερό, ελαφρώς διάφανο ασημί μίνι φόρεμα με αέρινα μανίκια. Ολοκλήρωσε το glam look της με έναν μαύρο δερμάτινο φάκελο που κρατούσε στο χέρι καθώς και με ένα ασορτί χρωματικά ζεστό πανωφόρι.

Σίντι Κρόφορντ

Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Οκτ 2025

Το off-white παλτό που θα αντικαταστήσει τα σκούρα το φετινό χειμώνα

Το υπόλευκο παλτό που έρχεται ως η τέλεια και εύκολη στο styling εναλλακτική στα σκούρα πανωφόρια.

20 Οκτ 2025

Tο blazer από την Zara που είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου το φθινόπωρο

Το πανωφόρι από τη Zara που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το φθινόπωρο

Περισσότερα από

Μόδα

20 Οκτ 2025

H Δανάη Παππά με το καφέ πουλόβερ που θα φοράς ξανά και ξανά

Η Δανάη Παππά λατρεύει τη Zara και φοράει αρκετά συχνά κομμάτια από το γνωστό brand.

20 Οκτ 2025

Το καφέ είναι το χρώμα της χρονιάς | Όλοι οι τρόποι για να το φορέσεις κομψά

Το καφέ είναι το χρώμα-"κλειδί" στο στιλ του 2025. Τα styling tips που θα σου φανούν χρήσιμα.

19 Οκτ 2025

H Αθηνά Οικονομάκου σου προτείνει 5 ζευγάρια παπούτσια από τη νέα συλλογή της Envie Shoes

Πέντε ζευγάρια από τη νέα συλλογή της Envie shoes με κεντρικό πρόσωπο την Αθηνά Οικονομάκου.

18 Οκτ 2025

Lito | 25 χρόνια δημιουργίας και αισθητικής υπεροχής

H "πολύτιμη" επέτειος συνδέεται με την παρουσίαση μίας limited edition συλλογής, της εμβληματικής σειράς "Tu Es Partout".

17 Οκτ 2025

Φίνα Δαντέλα & Βελούδο | Το φόρεμα που θα ορίσει τις επίσημες εμφανίσεις της σεζόν

Το φόρεμα που συνδυάζει τη φίνα δαντέλα και το βελούδο και έρχεται ως η απόλυτη επίσημη πρόταση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

17 Οκτ 2025
17 Οκτ 2025

Το show της Victoria's Secret στην εποχή της υποκριτικής συμπερίληψης

Νέα εποχή. Ίδια προβλήματα. Μήπως το show της Victoria's Secret δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακό;

17 Οκτ 2025

Βρήκαμε τη midi κοτλέ φούστα από τη Marks & Spencer που δεν θα αποχωριστείς αυτή τη σεζόν

Η κοτλέ φούστα που θα φορέσουμε πιο πολύ από κάθε άλλη φέτος.