ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε την πιο σικ τάση της σεζόν

Τα παπούτσια που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Η μόδα είναι ένα κράμα νοσταλγίας και καινοτομίας. Νέες, πρωτοποριακές ιδέες τραβάνε πάντα την προσοχή αλλά οι τάσεις που αναβιώνουν από το παρελθόν κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αυτό το στοιχείο της οικειότητας και του βάρους που χαρακτηρίζει τα ιστορικά trends είναι που φέρνει δυναμικά στο 2022 τα παπούτσια Mary Jane και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Η ηθοποιός απογείωσε ένα κατά τα άλλα απλό σύνολο που περιλαμβάνει μία fluid μπλούζα με patterns και μια μαύρη maxi φούστα, επιλέγοντας ένα από τα πιο δημοφιλή παπούτσια για το φθινόπωρο και όχι μόνο, ένα ζευγάρι μαύρες Mary Jane γόβες που εκπέμπουν θηλυκότητα και class.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε την πιο σικ τάση της σεζόν

Panoulis

Τα Mary Jane μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις εβδομάδες μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο αλλά και στη Νέα Υόρκη αποδεικνύοντας οτι είναι η πιο hot τάση της σεζόν. Η ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου CHANEL περιελάμβανε κλασικές γόβες Mary Jane με την προσθήκη φιόγκου στην μπαρέτα αλλά και ο οίκος PRADA παρουσίασε δερμάτινες Mary Jane pointed γόβες. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε και τα ιδιαίτερα platform Mary Jane στη συλλογή του οίκου DIOR όπου οι μπαρέτες φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο δίνοντας την αίσθηση της μπότας.

Όντας ένα πολύ versatile παπούτσι μπορούμε να το δούμε από πρωί μέχρι βράδυ σε διάφορους συνδυασμούς. Ήδη το street style στις πρωτεύουσες της μόδας ανά τον κόσμο δείχνει το δρόμο για το πως τα Mary Jane από τα catwalks μπορούν να γίνουν η πιο fashionable επιλογή της καθημερινότητάς μας. Flat ή με χαμηλό τακούνι για πιο πρωινές εμφανίσεις σε συνδυασμό με wide leg παντελόνια και maxi φούστες και σικ ψηλοτάκουνες γόβες με μία ή παραπάνω μπαρέτες με σατέν ankle length παντελόνια και mini sequin φορέματα. Style icons,όπως η Sarah Jessica Parker και η Leandra Medine Cohen, τα επιλέγουν συχνά για τις street εμφανίσεις τους προσφέροντας μας έμπνευση και ιδέες για αμέτρητους συνδυασμούς.

A post shared by Elder Ordonez (@elderordonez1)

Μπορεί τα Mary Jane να υπάρχουν από το 16ο αιώνα όμως εξελίσσονται και αναβιώνουν με νέες μορφές. Από το κλασικό παπούτσι που συμπλήρωνε τη σχολική στολή των μικρών κοριτσιών αλλά και αγοριών στα 20's, μέχρι τις γόβες των χορευτριών Τσάρλεστον και ακόμα πιο πρόσφατα ως τα αγαπημένα Manolo Blahnik της Carrie Bradshaw, τα Mary Jane φαίνεται οτι θα μας συντροφεύουν σε κάθε milestone της μόδας.

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο