ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε την πιο σικ τάση της σεζόν

Τα παπούτσια που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Η μόδα είναι ένα κράμα νοσταλγίας και καινοτομίας. Νέες, πρωτοποριακές ιδέες τραβάνε πάντα την προσοχή αλλά οι τάσεις που αναβιώνουν από το παρελθόν κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αυτό το στοιχείο της οικειότητας και του βάρους που χαρακτηρίζει τα ιστορικά trends είναι που φέρνει δυναμικά στο 2022 τα παπούτσια Mary Jane και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Η ηθοποιός απογείωσε ένα κατά τα άλλα απλό σύνολο που περιλαμβάνει μία fluid μπλούζα με patterns και μια μαύρη maxi φούστα, επιλέγοντας ένα από τα πιο δημοφιλή παπούτσια για το φθινόπωρο και όχι μόνο, ένα ζευγάρι μαύρες Mary Jane γόβες που εκπέμπουν θηλυκότητα και class.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε την πιο σικ τάση της σεζόν

Panoulis

Τα Mary Jane μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις εβδομάδες μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο αλλά και στη Νέα Υόρκη αποδεικνύοντας οτι είναι η πιο hot τάση της σεζόν. Η ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου CHANEL περιελάμβανε κλασικές γόβες Mary Jane με την προσθήκη φιόγκου στην μπαρέτα αλλά και ο οίκος PRADA παρουσίασε δερμάτινες Mary Jane pointed γόβες. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε και τα ιδιαίτερα platform Mary Jane στη συλλογή του οίκου DIOR όπου οι μπαρέτες φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο δίνοντας την αίσθηση της μπότας.

Όντας ένα πολύ versatile παπούτσι μπορούμε να το δούμε από πρωί μέχρι βράδυ σε διάφορους συνδυασμούς. Ήδη το street style στις πρωτεύουσες της μόδας ανά τον κόσμο δείχνει το δρόμο για το πως τα Mary Jane από τα catwalks μπορούν να γίνουν η πιο fashionable επιλογή της καθημερινότητάς μας. Flat ή με χαμηλό τακούνι για πιο πρωινές εμφανίσεις σε συνδυασμό με wide leg παντελόνια και maxi φούστες και σικ ψηλοτάκουνες γόβες με μία ή παραπάνω μπαρέτες με σατέν ankle length παντελόνια και mini sequin φορέματα. Style icons,όπως η Sarah Jessica Parker και η Leandra Medine Cohen, τα επιλέγουν συχνά για τις street εμφανίσεις τους προσφέροντας μας έμπνευση και ιδέες για αμέτρητους συνδυασμούς.

A post shared by Elder Ordonez (@elderordonez1)

Μπορεί τα Mary Jane να υπάρχουν από το 16ο αιώνα όμως εξελίσσονται και αναβιώνουν με νέες μορφές. Από το κλασικό παπούτσι που συμπλήρωνε τη σχολική στολή των μικρών κοριτσιών αλλά και αγοριών στα 20's, μέχρι τις γόβες των χορευτριών Τσάρλεστον και ακόμα πιο πρόσφατα ως τα αγαπημένα Manolo Blahnik της Carrie Bradshaw, τα Mary Jane φαίνεται οτι θα μας συντροφεύουν σε κάθε milestone της μόδας.

Read Next

21 Ιαν 2026

Το αδιάβροχο μπουφάν από την Oysho που θα σε σώσει στις βροχερές μέρες

Μπορείς οι βροχερές ημέρες να είναι από τις πιο δύσκολες για το styling, όμως με αυτό το αδιάβροχο μπουφάν από την Oysho θα είσαι άνετη.

21 Ιαν 2026

Μάρα Ζαχαρέα | Το χειμερινό σύνολο με ζιβάγκο και μπεζ δερμάτινο παντελόνι

Το ιδιαίτερο αξεσουάρ που φόρεσε η Μάρα Ζαχαρέα.

Περισσότερα από

Μόδα

21 Ιαν 2026

Η stylish ζακέτα που θα σας κρατήσει ζεστή ακόμη και στους -10 βαθμούς Κελσίου

Το ντύσιμο σε συνθήκες πολύ χαμηλών θερμοκρασιών γίνεται παιχνίδι, με ένα πανωφόρι με διαχρονικό μοτίβο που θα γίνει σταθερό χειμωνιάτικο staple σας.

21 Ιαν 2026

Το καφέ φόρεμα που θα βρεις με έκπτωση στη Zara | Θα το φορέσεις τώρα αλλά και την άνοιξη

Αυτό το οικονομικό φόρεμα από τη Zara που θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες.

21 Ιαν 2026
21 Ιαν 2026

Ετοιμάζεις εξόρμηση στα χιόνια; | Έτσι θα δημιουργήσεις το ιδανικό Après-ski ντύσιμο

Οι πιο χρήσιμες συμβουλές μόδας για μία προσεσμένη και κυρίως cozy Après-ski εμφάνιση στα χιόνια.

20 Ιαν 2026

Μαρέβα Μητσοτάκη | Η casual εμφάνιση με μαύρο παλτό και δερμάτινα μποτάκια

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κηδεία του Νίκου Στασινόπουλου.

20 Ιαν 2026

Η Αλεξία Ντε Γκρες με τη Zara μίνι τσάντα που μπορείς να αποκτήσεις τώρα σε έκπτωση

Η Αλεξία Ντε Γκρες με την τσάντα που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ.

20 Ιαν 2026

Βρέχει και δεν ξέρεις τι να βάλεις; Τα μποτάκια από τη Mango που θα σε "σώσουν"

Στις εκπτώσεις της Mango μπορείς να βρεις τα μποτάκια που θα σε "σώσουν" στη βροχή.

20 Ιαν 2026

Letizia & Leonor της Ισπανίας | Η εμφάνιση στο Τατόι με το ίδιο μαύρο παλτό από affordable brand

Letizia και Leonor της Ισπανίας έδωσαν το παρών στην κηδεία της πριγκίπισσας Ειρήνης στο Τατόι, επιλέγοντας για την περίσταση ένα διαχρονικό μαύρο παλτό.

20 Ιαν 2026

Το δερμάτινο παντελόνι της Μάρας Ζαχαρέα που έχει γίνει το απόλυτο trend του χειμώνα

Η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι που βλέπουμε παντού φέτος.