ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η βασίλισσα Λετίσια με ριγέ μπλε σορτς και εσπαντρίγιες έγινε το it girl του καλοκαιριού

Η ένα κομψή εμφάνιση στα πλακόστρωτα στενά της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Η βασίλισσα Λετίσια δικαίως διατηρεί τον τίτλο της πιο καλοντυμένης γαλαζοαίματης, αφού οι εμφανίσεις της διαθέτουν πολλά στοιχεία των εκάστοτε trends, τα οποία φορτίζει πάντοτε να προσαρμόζει στο δικό της κομψό και αριστοκρατικό στιλ. Ως royal θα περίμενε κανείς να επιλέγει outfits και looks αποκλειστικά και μόνον από πολυτελείς οίκους μόδας τόσο για τις επίσημες περιστάσεις, όσο και για την καθημερινή διεκπεραίωση των βασιλικών καθηκόντων της. Αντιθέτως όμως, η βασίλισσα της Ισπανίας, όπως αποδεικνύουν οι εικόνες της, επιλέγει συχνά ρούχα και προτάσεις από high street brands, στα οποία έχουν πρόσβαση όλες οι γυναίκες που επιθυμούν να αναδημιουργήσουν τα looks της.

Ειδικότερα την εποχή αυτή, όπου βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την οικογένεια της στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, έχει αφήσει στην άκρη τα "βαριά" και επίσημα ενδύματα του Παλατιού, πραγματοποιώντας αέρινες, καλοκαιρινές εμφανίσεις σαν αληθινή fashionista. Συγκεκριμένα, έπειτα από την βραδινή έξοδο με την πεθερά, τέως βασίλισσα Σοφία και τις δύο κόρες της, πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Σοφία, όπου επίλεξε να φορέσει ένα μίνι, ροζ φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτα τα καλλίγραμμα μαυρισμένα πόδια της, επιστρέφει με ένα ανέμελο, καλοκαιρινό look, θέτοντας αυτή την φορά το σορτς σε πρώτο πλάνο.

Η 49χρονη royal απογείωσε το casual summer look, επιλέγοντας ένα ριγέ, μπλε σορτς από την εταιρία "Pimkie", το οποίο κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Το λευκό άνετο πουκάμισο, αλλά και οι εσπαντρίγιες που φορούσε και αποτελούν must have αξεσουάρ για την βαλίτσα των διακοπών, ολοκλήρωσαν αρμονικά την εμφάνιση της, μετατρέποντας την στο it girl του καλοκαιριού. Τέλος, το natural beauty look αλλά και η ατημέλητη αλογοουρά των μαλλιών της ταίριαζαν άψογα με το ύφος του συνόλου.

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο