ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ζω την κάθε μέρα».Η Σάνεν Ντόχερτι λέει πώς φροντίζει τον εαυτό της στη μάχη με τον καρκίνο

Οι καθημερινές συνήθειες που την έχουν βοηθήσει, τα νέα φαγητά που έχει μάθει να μαγειρεύει και η σχέση της με τη γυμναστική.

«Ζω την κάθε μέρα».Η Σάνεν Ντόχερτι λέει πώς φροντίζει τον εαυτό της στη μάχη με τον καρκίνο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε μέσω μίας συνέντευξης της ότι πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο όργανο της έχει εμφανιστεί αυτή τη φορά η νόσος.

Δύο χρόνια μετά την θεραπεία της από τον καρκίνο του μαστού η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει από την αρχή τον εφιάλτη και δει διστάζει να μιλήσει ανοικτά για την πραγματικότητα της, θέλοντας να εμπνεύσει όλους τους ανθρώπους που ζουν με την ασθένεια.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο ίνσταγκαμ η Ντόχερτι ποζάρει χαμογελώντας γράφοντας στη σχετική λεζάντα: «Φροντίζω τον εαυτό μου και εκμεταλλεύομαι κάθε ημέρα. Δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν μέρες που είμαι θλιμμένη, ή απλά τεμπέλα. Αλλά το περνάω με τη βοήθεια των φίλων μου».

Στην ίδια ανάρτηση η Ντόχερτι αναφέρεται και στην καλή της φίλη Αν Μαρί Κόρτραϊτ, λέγοντας ότι « Είναι ανένδοτη στο να με βάζει να κάνω πεζοπορία και να μαθαίνω νέους τρόπους να μαγειρεύω, τρέφοντας την ψυχή και την κοιλιά μου, αλλά με πολύ υγιεινό τρόπο».

Η Σάνεν Ντόχερτι δημοσίευσε μια selfie με τις φίλες της, αλλά και φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασαν μαζί. «Υπήρξε μια υπέροχη, παραγωγική εβδομάδα. Αισθάνομαι καλύτερα, το δέρμα μου είναι ζωντανό, όπως κι εγώ».

Δείτε την ανάρτηση της Ντόχερτι.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Φεβ 2026

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι μία από εμάς | Ο γλυκός "πειρασμός" που δεν μπορεί να αντισταθει

Η Μάρα Ζαχαρέα μοιράστηκε μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της.

03 Φεβ 2026

Μιμή Ντενίση | Ποια είναι η αδερφή της Σοφία, που βρέθηκαν μαζί σε μουσική βραδιά

Η Μιμή Ντενίση σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την αδερφή της.

Περισσότερα από

News

03 Φεβ 2026

Melania Trump | Ο σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ της εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τον Jeffrey Epstein

Τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για φερόμενη εμπλοκή του Brett Ratner στο σκάνδαλο Epstein.

03 Φεβ 2026

Εξορία ή διαζύγιο για τη Mette Marit μετά τις νέες αποκαλύψεις των emails της με τον Epstein

Οι συνέπειες της αποκάλυψης της επικοινωνίας του Epstein με την Mette-Marit και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που καταδεικνύουν τη στενή τους φιλία.

03 Φεβ 2026

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Για σκι σε υπερπολυτελές θέρετρο της Γαλλίας

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έκανε την απόλυτη χειμερινή απόδραση.

03 Φεβ 2026

Nina Flohr | Πρόδωσε μία πληροφορία που δεν γνωρίζαμε για τον Φίλιππο Ντε Γκρες

Η αποκάλυψη της επιχειρηματία για τον σύζυγό της.

03 Φεβ 2026

Η Marie Chantal απολαμβάνει το πρωινό της στην πολυτελή της κατοικία

Τι επέλεξε η σύζυγος του Παύλου Ντε Γκρες για το πρώτο γεύμα της ημέρας.

03 Φεβ 2026

H πριγκίπισσα που αντάλλασσε emails με τον Τζέφρι Έπσταϊν - Νέες αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση έρχονται σε μία από τις πιο ευαίσθητες περιόδους για τη νορβηγική βασιλική οικογένεια.

03 Φεβ 2026

Κατερίνα Καινούργιου | Ξεκίνησε να λαμβάνει τα πρώτα βρεφικά δώρα για τη μπέμπα της

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται τα άκρως χαριτωμένα δώρα που έλαβε από τους αγαπημένους της για τη μικρή της.

03 Φεβ 2026

Η Νίκη Παλληκαράκη τολμά να συμμετέχει σε τρεις διαφορετικές παραστάσεις την ίδια σεζόν

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για όσα την εξιτάρουν στους τρεις ρόλους που καλείται να ερμηνεύσει αυτή τη θεατρική σεζόν.

02 Φεβ 2026

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με glam look σε δείπνο με τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Θέμης Σοφός υποδέχτηκαν τον Φεβρουάριο σε χειμερινό προορισμό.

02 Φεβ 2026

Marius Borg Høiby | Λίγες ώρες πριν από τη δίκη του, συλλαμβάνεται με νέες κατηγορίες

Αν και το δικαστήριο για τις 38 κατηγορίες που τον βαραίνουν ξεκινά την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026, ο γιος της πριγκίπισσας Mette-Marit της Νορβηγίας βρίσκεται ήδη υπό κράτηση.