Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε μέσω μίας συνέντευξης της ότι πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο όργανο της έχει εμφανιστεί αυτή τη φορά η νόσος.  

Δύο χρόνια μετά την θεραπεία της από τον καρκίνο του μαστού η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει από την αρχή τον εφιάλτη και δει διστάζει να μιλήσει ανοικτά για την πραγματικότητα της, θέλοντας να εμπνεύσει όλους τους ανθρώπους που ζουν με την ασθένεια.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο ίνσταγκαμ η Ντόχερτι ποζάρει χαμογελώντας γράφοντας στη σχετική λεζάντα: «Φροντίζω τον εαυτό μου και εκμεταλλεύομαι κάθε ημέρα. Δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν μέρες που είμαι θλιμμένη, ή απλά τεμπέλα. Αλλά το περνάω με τη βοήθεια των φίλων μου».

Στην ίδια ανάρτηση η Ντόχερτι αναφέρεται και στην καλή της φίλη Αν Μαρί Κόρτραϊτ, λέγοντας ότι « Είναι ανένδοτη στο να με βάζει να κάνω πεζοπορία και να μαθαίνω νέους τρόπους να μαγειρεύω, τρέφοντας την ψυχή και την κοιλιά μου, αλλά με πολύ υγιεινό τρόπο».  

Η Σάνεν Ντόχερτι δημοσίευσε μια selfie με τις φίλες της, αλλά και φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασαν μαζί. «Υπήρξε μια υπέροχη, παραγωγική εβδομάδα. Αισθάνομαι καλύτερα, το δέρμα μου είναι ζωντανό, όπως κι εγώ».

Δείτε την ανάρτηση της Ντόχερτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS