ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ζητώ συγνώμη από τον Manolo Blahnik»

H Mπλέικ Λάιβλι απολογήθηκε για το ολέθριο λάθος της. Έλαβε όμως άφεση;

«Ζητώ συγνώμη από τον Manolo Blahnik»

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές, ίσως όχι και τόσο ταλαντούχες αλλά και ποιος νοιάζεται, ηθοποιούς του Hollywood, η οποία έχει καταφέρει, παρά το σέξι της παρουσιαστικό, να είναι άκρως συμπαθής και στο γυναικείο κοινό.

Με βασικό της όπλο τον αυθορμητισμό και το χιούμορ, η Μπλέικ Λάιβλι έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πιο κουλ τύπισσες της βιομηχανίας του κινηματογράφου, και μαζί με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς, να αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά και αστεία διάσημα ζευγάρια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τρολάρει ο ένας τον άλλο στα social media, με τον Ρέινολντς να ανεβάζει τις χειρότερες φωτογραφίες της αγαπημένης του, με τη Λάιβλι να απαντάει πάντα, σε ανάλογο ύφος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τρολάρει ο ένας τον άλλο στα social media, με τον Ρέινολντς να ανεβάζει τις χειρότερες φωτογραφίες της αγαπημένης του, με τη Λάιβλι να απαντάει πάντα, σε ανάλογο ύφος.

Αυτή τη φορά, ήταν η ώρα της διάσημης ηθοποιού να απολογηθεί δημόσια και μάλιστα στον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών, Μanolo Blahnik. Η Λάιβλι λοιπόν, έδωσε το παρών σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα υπέροχο βουργουνδί φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Συμπλήρωσε το oufit με παλτό MaxMara, τσάντα Chanel και γόβες Manolo.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Manolo Blahnik γιατί έβαψα τα πανάκριβα παπούτσια του με βερνίκι για τα νύχια» παραδέχτηκε μέσα από το insta story της. Πιο συγκεκριμένα, η Μπλέικ θεώρησε ότι το κόσμημα στα παπούτσια της όφειλε να είναι ασορτί με το υπόλοιπο, οπότε και αποφάσισε να απαρνηθεί το ασημί του χρώμα και να το βάψει κόκκινο.

«Ζητώ συγνώμη από τον Manolo Blahnik»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανόλο λιποθύμησε στη θέα της εν λόγω εικαστικής παρέμβασης.

Kεντρική φωτογραφία: Abaca

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Οκτ 2025

Περήφανη μητέρα η Κατερίνα Καραβάτου | Στη σχολική γιορτή του γιου της, Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου καμαρώνει τον βενιαμίν της σε σχολική εκδήλωση.

Περισσότερα από

News

24 Οκτ 2025

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την άκρως ιδιαίτερη μπλούζα από τη Zara | Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Με τη μπλούζα από τη Zara που μπορούμε να φορέσουμε παντού εμφανίστηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

24 Οκτ 2025

Nicolas Sarkozy | Ο γιος του, Louis, έγινε πατέρας για πρώτη φορά όσο ο ίδιος είναι στη φυλακή

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, το φύλο και το όνομα που θα πάρει το εγγόνι του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

24 Οκτ 2025

"Όταν η μαμά σου συναντά τον Μessi για πρώτη φορά": O David Beckham απαθανατίζει τη στιγμή

Ο 38χρονος Messi παίζει στην ομάδα του David Beckham, την Inter Miami οπότε βρέθηκε με τη Sandra Beckham, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

24 Οκτ 2025

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά του φθινοπώρου

Σε καλοκαιρινό mood βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

24 Οκτ 2025

Rocco Ritchie | Η ήρεμη ζωή του 25χρονου γιου της Madonna και του Guy Ritchie στην Ιταλία - Η εικόνα του σήμερα

Με τι ασχολείται σήμερα ο 25χρονος γιος της Madonna και του Guy Ritchie.

24 Οκτ 2025

Infanta Sofia | Έτσι επισκίασε την πριγκίπισσα Leonor στα βραβεία Πριγκίπισσας των Αστουριών

Η εμφάνιση της μικρότερης κόρης του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia στα φετινά Βραβεία Πριγκίπισσας των Αστουριών δεν πέρασε απαρατήρητη.

24 Οκτ 2025

Shakira | Αργεντινός πρώην της σύντροφος ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο με αναγνώσεις ταρώ

Ο διάσημος Αργεντινός επιχειρηματίας Antonio de la Rúa έχει αναλάβει την άφιξη του Nômade Temple Madrid.

24 Οκτ 2025

Η Τζένη Μελιτά πειραματίστηκε με τη vegan κουζίνα | Η νέα σπιτική λιχουδιά που γεύτηκε

Τις γευστικές δημιουργίες του συζύγου της απολαμβάνει η Τζένη Μελιτά.

24 Οκτ 2025

Jennifer Aniston | Τα δώρα που απαίτησε από το NBC μετά την επιτυχία των Friends

Τι ζήτησε η σταρ από τον τότε πρόεδρο του NBC;

24 Οκτ 2025

Η Victoria και ο David Beckham έκαναν το πρώτο βήμα για τη συμφιλίωση με τον γιο τους, Brooklyn

Η κίνηση του ζευγαριού που παρατήρησαν τα διεθνή Μέσα.