Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα των προηγούμενων δεκαετιών, με αμέτρητους ρόλους σε μεγάλες επιτυχίες, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Μάλιστα το ειδύλλιο και ο γάμος της με γοητευτικό συνάδελφό της, είχε σχολιαστεί όσο λίγα.

Μάλιστα το ειδύλλιο και ο γάμος της με γοητευτικό συνάδελφό της, είχε σχολιαστεί όσο λίγα.

Ο λόγος για τη Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, για την κόρη της αλλά και για τις ερωτικές σκηνές του παρελθόντος.

«Τα τελευταία 17 χρόνια είμαι κυρίως μαμά και μετά οτιδήποτε άλλο. Η κόρη μου είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Μου κάνει κριτική για τη μαγειρική μου ενώ εγώ πιστεύω ότι κατά γενική ομολογία μαγειρεύω ικανοποιητικά», λέει χαμογελώντας η ηθοποιός.

Όσο για το κεφάλαιο ζήλια και αν ο πρώην σύζυγός της Σωκράτης Αλαφούζος, ζήλευε τις ερωτικές σκηνές, είπε: «Ο Σωκράτης δεν ζήλευε γιατί εγώ έκανα κυρίως κωμωδία. Εγώ όμως ζήλευα πολύ. Ειδικά τις σκηνές στις Αέρινες Σιωπές. Παναγία μου. Του έστελναν μάλιστα και μηνύματα. Εκείνη την περίοδο έπαιζε και η Ζέτα Μακρυπούλια, και ζήλευα ακόμα πιο πολύ! Είναι μία κούκλα», είπε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS