Το ζεύγος Μπέκαμ ετοιμάζεται να φτιάξει ένα υπόγειο πέρασμα που θα συνδέει την πολυτελή κατοικία του με το γκαράζ του, μετά από την επίθεση που δέχτηκε ένας ποδοσφαιριστής στο βόρειο Λονδίνο.

Είναι γνωστό το πόσο πολύ προσεκτικοί είναι οι δυο τους αναφορικά με την ασφάλεια της οικογένειας τους. Επομένως, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αναζητούν έναν τρόπο για να κάνουν ακόμη πιο ασφαλές το σπίτι τους στο Cotswold. Ο λόγος που θέλουν να ενισχύσουν την ασφάλεια του σπιτιού τους είναι  το πρόσφατο περιστατικό όπου ο ποδοσφαιριστής της Tottenham, Dele Alli έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο με τους δράστες να απειλούν τη ζωή του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, το ζεύγος ετοιμάζεται να φτιάξει ένα υπόγειο πέρασμα που θα συνδέει την πολυτελή κατοικία του με το γκαράζ του. Θα είναι μία υπόγεια σήραγγα μέσω της οποίας η οικογένειά τους θα μπορεί να αποδράσει όταν και αν ποτέ προκύψει κίνδυνος. Επιπρόσθετα, όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα, κατέθεσε αίτημα στο τοπικό συμβούλιο ώστε να του επιτραπεί να προμηθευτεί ένα κουβούκλιο για security φρουρούς.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω σπίτι αξίας 8 εκατ. δολαρίων διαθέτει μεταξύ άλλων 9 υπνοδωμάτια, γήπεδο τένις, δεντρόσπιτο, πισίνα κλπ. Μέχρι πρότινος, ο υπόγειος χώρος, δηλαδή το κελάρι στο οποίο θα βασιστεί η διαδρομή για το τούνελ μέχρι το γκαράζ -αν όντως πραγματοποιηθούν τα σχέδιά του- χρησίμευε μόνο ως χώρος αποθήκευσης κρασιού και στην προκειμένη θα αναβαθμιστεί σε panic room.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS