ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Υπήρχε μια κοπέλα που με ακολουθούσε και με απειλούσε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν»

Ο Γιάννης Κότσιρας σε νέα συνέντευξη μίλησε για τα πρώτα χρόνια της δημοσιότητας, όταν αισθάνθηκε να «χάνονται τα πάντα», αλλά και την καραντίνα με τα παιδιά του.

«Υπήρχε μια κοπέλα που με ακολουθούσε και με απειλούσε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν»

Σε νέα του συνέντευξη στο «Σου Κου Family» ο Γιάννης Κότσιρας, με αφορμή και το επικείμενο live streaming του, στις 7 Φεβρουαρίου, με τίτλο «Σπάσε το μπουζούκι», μίλησε για το πόσο έχουν αλλάξει η ζωή του και αυτός ο ίδιος μέσα στα τελευταία 25 χρόνια. «Ήμουν τελειομανής σε βαθμό τρέλας. Αυτό πήγε στην μπάντα μέσα στα τελευταία 25 χρόνια, το κομμάτι της τελειομανίας και το να βάζω πάνω απ’ όλα τη δουλειά. Αυτό το διάστημα, με την καραντίνα, έχω φτιάξει ακόμα και παιδικό κανάλι με παιδικά τραγούδια».

Στην ερώτηση πώς είναι ένα 24ωρο με δύο μικρά παιδιά, δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει καταστάσεις: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά είναι τεράστια ευθύνη. Όταν έχεις παιδιά πρέπει να προσέχεις κάθε λεπτομέρεια, κάθε κουβέντα που θα πεις, τον τρόπο που θα τα πεις. Ιδιαίτερα αν έχεις δύο αγοράκια, 2 και 4 ετών, είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί τα αγόρια έχουν τρομερή ενέργεια. Όταν, δε, δεν έχουν πού να την εκτονώσουν, αναγκαστικά εκτονώνονται μες στο σπίτι. Από την άλλη, ένα χαμόγελο σε κάνει και τα ξεχνάς όλα».

«Αν έχεις δύο αγοράκια, 2 και 4 ετών, είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί τα αγόρια έχουν τρομερή ενέργεια. Όταν, δε, δεν έχουν πού να την εκτονώσουν, αναγκαστικά εκτονώνονται μες στο σπίτι. Από την άλλη, ένα χαμόγελο σε κάνει και τα ξεχνάς όλα».

Μάλιστα το νέο του τραγούδι, «Κράτα γερά», το χαρακτήρισε «ένα μικρό γράμμα στα παιδιά μου», όπου ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής μοιράζεται σκέψεις που θα ήθελε να τους μεταφέρει.

Υπήρξε, μεταξύ άλλων, ένας «ποπ σταρ» στο παρελθόν. Πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα; «Κυρίως στην αρχή, ένιωσα τη δημοσιότητα να με πνίγει. Όταν ξεκινούσα, μέχρι και το ’98-’99, αισθάνθηκα να χάνω τα πάντα γύρω μου. Δεν μπορούσαμε να πάμε για καφέ με τους φίλους μου, να φάμε. Ακόμα και οι ίδιοι μου οι γνωστοί και φίλοι με αντιμετώπιζαν διαφορετικά. Σε μια περιοχή εκτός Αθηνών, υπήρχε μια κοπέλα που με ακολουθούσε και με απειλούσε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν». Τελικά, όπως παραδέχτηκε, αναγκάστηκε να πάει για έναν καφέ μαζί της.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Κότσιρα:

«Υπήρχε μια κοπέλα που με ακολουθούσε και με απειλούσε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.