Για την επόμενη μέρα της πανδημίας του κορονοϊού στο χώρο της Τέχνης μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή Επικοινωνία της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξέφρασε την ανησυχία και τους προσωπικούς του φόβους για όσα θα αφήσει η πρωτοφανής αυτή συνθήκη.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέφερε στη Μάριον Μιχελιδάκη πως «έτσι κι αλλιώς περνάμε μια περίοδο που είμαστε όλοι σαν ζαλισμένα κοτόπουλα από όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και στην Ελλάδα και παγκόσμια. Είναι μια πορεία σε αχαρτογράφητα νερά, δεν υπάρχει προηγούμενο, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αυτό, δεν ξέρουμε πότε τελειώνει αυτός ο μεγάλος κίνδυνος. Άρα εκ των πραγμάτων ότι μέτρο λαμβάνεται για τη βοήθεια των ανθρώπων του χώρου μου και όλων των ανθρώπων είναι καλό.

»Δεν μπορώ να πω κριτικά επιμέρους σε κάθε κομμάτι, λέω σε γενικές γραμμές πως νομίζω ότι είναι μια καλή προσπάθεια. Μια καλή αρχή. Ας ελπίσουμε πως όλα θα κυλήσουν καλύτερα και ας ελπίσουμε ότι πολύ γρήγορα, όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν θα χρειαζόμαστε μέτρα αλλά θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Αν και αυτό φαντάζει μακρινό σήμερα αλλά η ελπίδα όλων αυτή είναι» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

Δείτε το απόσπασμα:

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS