ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Χώρισε την αρραβωνιαστικιά του με μήνυμα όταν γνώρισε την Κέιτι Χολμς»: Νέος έρωτας στη Νέα Υόρκη

Η ηθοποιός Κέιτι Χολμς είναι ζευγάρι με τον 33χρονο σεφ Εμίλιο Βιτόλο. Φαίνεται όμως ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του νέου αγαπημένου της.

«Χώρισε την αρραβωνιαστικιά του με μήνυμα όταν γνώρισε την Κέιτι Χολμς»: Νέος έρωτας στη Νέα Υόρκη

Και ενώ πολλά αμερικανικά δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς ότι «δεν της επιτρέπεται να προχωρήσει καμία απολύτως ερωτική σχέση λόγω της εμπλοκής του Τομ Κρουζ με την Σαιεντολογία», η Κέιτι Χολμς φαίνεται να είναι ξανά πολύ ερωτευμένη με έναν άντρα που δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάματος.

Όλα ξεκίνησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όταν η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού αγκαλιά με έναν νεαρό σεφ από τη Νέα Υόρκη. Το νέο ζευγάρι ήταν πάρα πολύ διαχυτικό, αδιαφορώντας τελείως για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ αντάλλασαν συνέχεια φιλιά έξω από το εστιατόριο στο οποίο εργάζεται ο 33χρονος Εμίλιο Βιτόλο.

Βέβαια τη χαρά του ολοκαίνουργιου, χοτ ζευγαριού της Νέας Υόρκης έρχεται να επισκιάσει η απογοητεύση ενός άλλου προσώπου, μίας νεαρή σχεδιάστριας την οποία ο Βιτόλο φαίνεται να εγκατέλειψε μέσω sms λίγο καιρό μετά τη γνωριμία του με την Χολμς.

Συγκεκριμένα στενός φίλος της Ρέιτσελ Έμμονς, που έχει δημιουργήσει την δική της εταιρία μόδας, εξομολογήθηκε στη Daily Mail πως η κολλητή του είναι συντετριμμένη και σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο αρραβωνιαστικός της όχι μόνο την χώρισε για μία άλλη γυναίκα, αλλά δεν της έδωσε καμία απολύτως εξήγηση, βάζοντας τέλος στην πολυετή σχέση τους με γραπτό μήνυμα στο κινητό.

«Μέχρι πριν από μερικές ημέρες η Ρέιτσελ δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Είναι άπιστος και αυτή δεν είναι μια ιστορία αγάπης με ευτυχισμένο τέλος». Ο φίλος λέει πως η όμορφη σχεδιάστρια είχε «αφιερώσει την ζωή της» στον 33χρονο Βιτόλο και πως το ζευγάρι όχι μόνο συζούσε και σχεδίαζε να παντρευτεί, αλλά είχαν πάρει και ένα κουτάβι τον περασμένο Μάιο.

Οι φήμες πως η 41χρονη Κέιτι Χολμς και ο σεφ είναι ζευγάρι, ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν από παπαράτσι να φιλιούνται έξω από ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Όμως, σύμφωνα με τον φίλο της αρραβωνιαστικιάς του, η Ρέιτσελ πίστευε ότι θα παντρευόταν τον νεαρό σεφ. «Είχαν ήδη ξεκινήσει κάποια σχέδια γάμου και τώρα όλα αλλάζουν και αναγκάζεται να μετακομίσει». Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βιτόλο χώρισε την αρραβωνιαστικιά του με γραπτό μήνυμα την ημέρα που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, ίσως γνωρίζοντας πως η σχέση του με την Κέιτι Χολμς επρόκειτο να αποκαλυφθεί.


Ο πατέρας του Βιτόλο είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Emilio’s Ballato στην Νέα Υόρκη, που αποτελεί στέκι πολλών διασημοτήτων. Ο 33χρονος εργάζεται εκεί ως σεφ μαζί με τον μικρότερο αδερφό του και έχει συχνά φωτογραφηθεί με τους διάσημους θαμώνες του εστιατορίου. Μάλιστα, έχει αναρτήσει πολλές από αυτές στο προφίλ του στο ίνσταγκραμ.

H πρώην αρραβωνιαστικιά του Εμίλιο Βιτόλο, Ρέιτσελ Έμμονς:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.