Μιλώντας Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός σεφ, κατά κανόνα, δεν μιλά ποτέ για τα προσωπικά του. Αυτή τη φορά, όμως, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένος, ενώ παρουσίασε ένα νέο πρότζεκτ του, το pop up σινεμά με φαγητό μαζί. 

«Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση και είμαι πολύ καλά», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης και στη συνέχεια διευκρίνισε: «Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική, γιατί είναι προσωπική. Αν τη λέει στον κόσμο δεν είναι προσωπική, είναι κοινή».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με την αδερφή του και την αγάπη που έχει στον ανιψιό του ενώ η αδερφή του είχε μιλήσει παλιόιτερα για τη σχέση τους. Δείτε εδώ τι είχε πει.  «Είναι ο μεγάλος αδερφός, είναι πολύ υποστηρικτικός»

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του MasterChef, στον οποίο αναμένεται να δούμε αρκετά νέα πράγματα, «τσουνάμι παργάτων», όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, ενώ όταν του ζητήθηκε να παρομοιάσει τους άλλους δύο κριτές με φαγητά είπε: «Ο Σωτήρης θα ήταν κάτι με ψάρι ασιατικής προέλευσης και ο Λεωνίδας κάτι καπνιστό». Αν ήταν γυναίκα ο Πάνος «θα με κέρδιζε και των δύο το χιούμορ, αλλά ήμουν ωραία γυναίκα οπότε θα έβγαινα με τον Σωτήρη. Το ξεκαθάρισα» συμπλήρωσε γελώντας στην υποθετική ερώτηση. 

 

Δείτε τι είπε: 

 

Φωτό: YouTube

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS