Ίσως η πιο διάσημη influencer στον κόσμο η Κιάρα Φεράνι ζει μόνιμα στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου εργάζεται και μεγαλώνει τον μικρό της γιο μαζί με τον σύζυγό της Φερέζ. Γνωρίζοντας την μεγάλη επιρροή της στα σόσιαλ μίντια η Φεράνι αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση προκειμένου να εξηγήσει τους ακολούθους της από τον υπόλοιπο κόσμο την σοβαρότητα της κατάστασης στην Ιταλία, και να τους αφυπνίσει γύρω από το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός για την δημόσια υγεία όλων των χωρών. 

Στην ανάρτηση της η Κιάρα Φεράνι μιλάει για την κατάρρευση του νοσοκομειακού συστήματος στην χώρα της, αλλά και για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν όλοι ώστε να περιορίσουν άμεσα την εξάπλωση του ιού.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει στην ανάρτηση της (επειδή το ποστ έχει γίνει πριν από λίγες μέρες, δυστυχώς ο αριθμός των φορέων και των νεκρών έχουν μεταβληθεί σημαντικά από τότε).

«Mε αυτή την ανάρτηση θέλω να εξηγήσω την κατάσταση που επικρατεί εδώ σε όλους τους ξένους ακολούθους μου οι οποίοι προφανώς και δεν μπορούν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει: είναι άσχημα τα πράγματα. Έχουμε περισσότερα από 10 χιλιάδες κρούσματα, περισσότερους από 600 θανάτους και 5 χιλιάδες άτομα στα νοσοκομεία σε άσχημη κατάσταση. Tα νοσοκομεία δεν είναι έτοιμα για τέτοιες καταστάσεις και τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσοκόμες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να βοηθήσουν όμως εάν ο αριθμός των ασθενών αυξηθεί κι άλλο και δεν υπάρξει ύφεση του φαινομένου, θα πρέπει να αρχίσουν να επιλέγουν ασθενείς ανάλογα με την ηλικία τους και το κατά πόσον θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Ο Fedez κι εγώ ξεκινήσαμε μια φιλανθρωπική ενέργεια την Δευτέρα για να βοηθήσουμε το νοσοκομείου του Μιλάνο να συγκεντρώσει χρήματα και καταφέραμε να μαζέψουμε 3,6 εκατομμύρια ευρώ από δωρεές αλλά πρέπει ακόμη να γίνουν πάρα πολλά. Το κράτος αποφάσισε να κλειδώσει όλους τους Ιταλούς στα σπίτια τους μέχρι τις 3 Απριλίου για να προλάβει την εξάπλωση του ιού και να αποφύγει την κατάρρευση του συστήματος υγείας. Πλέον βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα όπως μερικές πόλεις στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα. Γι αυτό σας παρακαλώ πολύ ξεκινήστε να ανησυχείτε και να καταλάβετε πως αυτή δεν είναι μια κοινή γρίπη, είναι πολύ επικίνδυνη για όλους μας: μείνετε μέσα όσο περισσότερο μπορείτε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Και αν μπορείτε πείτε και στους άλλους να είναι προσεκτικοί και βοηθήστε όλοι την Ιταλία και τα νοσοκομεία της», έγραψε η Κιάρα Φεράνι.

Δείτε την ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS