Η όμορφη Victoria de Angelis είναι η μπασίστρια του πιο hot ροκ συγκροτήματος αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, των Måneskin. Αν και γεννήθηκε στη Ρώμη, το 2000, είναι μισή Σκανδιναβή, μιας και η μητέρα της ήταν από τη Δανία.

Μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ κέρδισε τις εντυπώσεις από το μουσικόφιλο κοινό που τους έδωσε τη νίκη στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Όμως πίσω από την αεικίνητη στη σκηνή μουσικό με τα γαλάζια μάτια και την εκκεντρική παρουσία κρύβεται μια ιστορία γεμάτη πόνο.

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της (η μητέρα της μητέρα της), Elin Uhrbrand, σε συνέντευξή της σε ιταλικό περιοδικό, η Victoria είδε το δύσκολο πρόσωπο της ζωής από πολύ μικρή ηλικία. "Η εγγονή μου υπέφερε πολύ , είδε τη μητέρα της να πεθαίνει”, είπε η γιαγιά της. "Η Jeanett, η κόρη μου, όταν κατάλαβε ότι θα έχανε τη μάχη ενάντια στην ασθένεια που την έτρωγε, ζήτησε να πάει στη Δανία. Η Victoria θέλησε να την ακολουθήσει και έμεινε κοντά της μέχρι το τέλος. Ήταν μόλις 15 ετών. Για τρεις μήνες πρόσεχε τη μητέρα της, επί τρεις μήνες την κρατούσε το χέρι . Μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι που είπε αντίο. Ήταν τρομερό... Τρομερό ". 

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

TAGS