Την περασμένη εβδομάδα η Vera Wang πόζαρε με αθλητική αμφίεση στα 70 της και το ίντερνετ έπαθε σοκ με την νεανική της εμφάνιση. Η διάσημη σχεδιάστρια πόζαρε στην αυλή του σπιτιού της δοκιμάζοντας διάφορα σύνολα σε μια «κατ' οίκον φωτογράφιση» ενώ βρίσκεται απομονωμένη στο Μαϊάμι και όλοι αναρωτιούνται για το εξωπραγματικό DNA που διαθέτει στα 70 της.


Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες ποζάρει φορώντας αθλητικό μπουστάκι και οι κοιλιακοί της διακρίνονται τέλεια γραμωμμένοι. Για την δεύτερη εμφάνιση επέλεξε κάτι πιο επίσημο: ένα πορτοκαλί φόρεμα και από μέσα μαύρο κοντό σορτς που αποκαλύπτει τα καλογυμνασμένα της πόδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 «Αυτή η Vera Wang είναι 70;!;!», σχολίασε χρήστης του Twitter κάτω από τις φωτογραφίες της αγαπημένης σχεδιάστριας νυφικών των διασήμων κι εκείνη το είδε και είπε να του απαντήσει. «Έλεγχος γεγονότων: Αλήθεια», έγραψε και η απάντησή της έγινε όσο viral όσο και οι κοιλιακοί της. «Πες μας ποια είναι η πηγή της νεότητας», έγραψε άλλος χρήστης. «Πες μας τα μυστικά σου», σημείωσε κάποιος άλλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Η Vera Wang που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 27 Ιουνίου του 1949 λατρεύει τη γυμναστική και όπως προδίδουν και οι φωτογραφίες της έχει ένα μικρό γυμναστήριο στο σπίτι της. Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι αγαπά πολύ τη δουλειά της, κάνει συχνά κάποιους είδους άσκηση (ακόμη και περπάτημα) και φυσικά αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Μήπως τελικά αυτό είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητας; 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS