Είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, με τις στιλιστικές της επιλογές να αποθεώνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση, από τον κόσμο της μόδας, και όχι μόνο. Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, ακροβατεί με ιδιαίτερη μαεστρία ανάμεσα σε πρωτόκολλο και επιταγές της εποχής, αποδεικνύοντας ότι το στιλ είναι κατά κανόνα έμφυτο.

Τελευταία εμφάνιση της εντυπωσιακής βασίλισσας, έγινε μόλις χθες, με αφορμή εθνικούς εορτασμούς, όπου έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φίλιππο αλλά και τη μικρή τους κόρη, Σοφία.

Η βασίλισσα ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή, με ένα φόρεμα σε baby blue χρώμα το οποίο αγκάλιαζε την ψιλόλιγνη σιλουέτα της. Ωστόσο, και παρά τις τίμιες προσπάθειες της Λετίσια να τραβήξει για ακόμη μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, το ενδιαφέρον του κόσμου αυτή τη φορά μετατοπίστηκε στην 15χρονη Σοφία.

Η νεαρή συνόδευσε τους γονείς της φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα και μαύρες μπαλαρίνες, συγκεντρώνοντας πολλά θετικά σχόλια, τόσο για το λουκ όσο και την ώριμη συμπεριφορά της. Η Σοφία ως γνωστόν είναι η δεύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους, μιας και έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, την 16χρονη Λεονόρ, η οποία είναι και διάδοχος του ισπανικού θρόνου. Ωστόσο, οι σπουδές της Λεονόρ στην Ουαλία, δεν της επέτρεψαν να δώσει το παρών.

TAGS