Όσο ο Nτόναλντ Τραμπ σκορπίζει εγκληματικές ανακρίβειες για τον Covid-19, οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ συνασπίζονται και δίνουν το μικρόφωνο στους ειδικούς επιστήμονες.

Σταρ όπως οι Τζούλια Ρόμπερτς, Χιου Τζάκμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπιν Ράιτ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και πολλοί άλλοι, παραχωρούν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram σε επιδημιολόγους, προκειμένου ώστε να ακουστεί σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται η αλήθεια για την πανδημία του κορονοϊού.

Μετά από τις εγκληματικές συμβουλές του Τραμπ που μεταξύ άλλων πρότεινε ενέσεις χλωρίνης και Detol καθώς και το διαβόητα λάθος φάρμακο για την ελονοσία, θεωρήθηκε απαραίτητη μία καμπάνια ονόματι #PassTheMike που έρχεται να δώσει το μικρόφωνο στους επιστήμονες. To #PassTheMike εκμεταλλεύεται την επισκεψιμότητα και τους followers των social media των χολιγουντιανών σταρ και διασημοτήτων και πληροφορεί μέσω των σελίδων τους τον κόσμο για τις εξελίξεις στον αγώνα κατά του ιού.

Πολλοί celebrities παραδίδουν τις social media σελίδες τους στον Δρ. Αντονι Φάουτσι, ειδικό επιδημιολόγο, και επικεφαλή του Εθνικού Οργανισμού Επιδημιών και θανάσιμο εχθρό του Τραμπ, καθώς δεν διστάζει να διαψεύδει, να διευκρινίζει, να διορθώνει τις ανακρίβειες του Προέδρου του. Αυτός και η ομάδα του θα αναλάβουν να προσφέρουν κατευθύνσεις, οδηγίες και σωστή πληροφόρηση στον κόσμο μέσω των καναλιών που θα παραχωρήσουν οι σταρ.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS