Τα American Music Awards πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες πριν, χωρίς να έχουν τη λάμψη του παρελθόντος, αλλά διατηρώντας πάντα το ενδιαφέρον τους. Κυρίως γιατί μία από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη αποφάσισε να εμφανιστεί επί σκηνής, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.

Αναφερόμαστε στην Τζένιφερ Λόπεζ η οποία ερμήνευσε επί σκηνής το «On My Way» από τη νέα της ταινίας, «Marry Me» εντυπωσιάζοντας το κοινό και όχι μόνο. Εκτός βέβαια από την ερμηνεία της, έντονα σχολιάστηκαν και οι ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες ήταν άκρως απροσδόκητες αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Εκτός βέβαια από την ερμηνεία της, έντονα σχολιάστηκαν και οι ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες ήταν άκρως απροσδόκητες αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Η Τζέι Λο λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα ροζ απαλό νυφικό, ενθουσιάζοντάς τους θαυμαστές της οι οποίοι μπορεί να περίμεναν μία πολύ σέξι και καυτή εμφάνιση με κάποιο κορμάκι που θα τονίζει τους γυμνασμένους της γλουτούς, αλλά και η εν λόγω επιλογή καθόλου δεν τους δυσαρέστησε, μιας και η σταρ παρέμεινε εκθαμβωτική.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS